Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bios 2

biologi 2

Bios biologi 2 (2019)

Er revidert utfra tilbakemeldinger fra lærere og elever som har brukt boka Framstår som faglig oppdatert og tett knyttet opp mot læreplanens mål Fordypningstekster krydrer teoristoffet og gir elevene inspirerende glimt fra biologiens verden Repetisjonsoppgaver etter hvert delkapittel fungerer som en sjekkliste for eleven Mange nye arbeidsoppgaver som krever at elevene bruker både boka og andre kilder gir innsikt i dagsaktuelle temaer Tidligere gitte eksamensoppgaver i oppgavedelen til hvert kapittel forbereder elevene til sentralgitt eksamen i faget Ny utgave til fagfornyelsen utkommer våren 2022. Les mer

1079,-
Sendes innen 3 virkedager
Bios biologi 2 (2019)

Er revidert utfra tilbakemeldinger fra lærere og elever som har brukt boka Framstår som faglig oppdatert og tett knyttet opp mot læreplanens mål Fordypningstekster krydrer teoristoffet og gir elevene inspirerende glimt fra biologiens verden Repetisjonsoppgaver etter hvert delkapittel fungerer som en sjekkliste for eleven Mange nye arbeidsoppgaver som krever at elevene bruker både boka og andre kilder gir innsikt i dagsaktuelle temaer Tidligere gitte eksamensoppgaver i oppgavedelen til hvert kapittel forbereder elevene til sentralgitt eksamen i faget Ny utgave til fagfornyelsen utkommer våren 2022.Bios biologi 2 (2019) inneholder mange eksempler som konkretiserer teoristoffet for eleven. Grunndelen gir en oversiktlig, grundig og utfyllende beskrivelse av temaene i læreplanen, og er rikt illustrert med forklarende figurer og bilder. Studiedelen etter hvert kapittel har varierte oppgavetyper og øvinger. I denne utgaven er bioteknologidelen grundig oppdatert og utvidet til to kapitler. Også miljøkapittelet er omfattende revidert, noe som gjenspeiler betydningen miljødebatten har i det daglige nyhetsbildet.

Bios fagnettsted utfyller læreboka og inneholder interaktive oppgaver, tv-klipp, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner og ekstra teoristoff.

På lærersidene finner du blant annet en digital utgave av lærebøkene (tavlebok), løsningsforslag til sentralt gitte eksamensoppgaver i biologi 2, en omfattende prøvebank til hvert kapittel, feltstoff, presentasjoner og annet nyttig stoff som kan brukes i undervisningen.

Komponenter

Lærebok med grunn- og studiedel Unibok og Brettbok-utgaver Elevnettsted, gratis Lærernettsted, lisens https://bios.cappelendamm.no/

Medlemsvurdering:
Etter et år med biologi, så hadde jeg etterhvert fått et rimelig godt "forhold" til faget, og jeg lurer på om kanskje denne boken bidro noe til det. Jeg synes denne boken var en lek å lese i, og det var den jeg helst følte jeg ville ta opp når jeg skulle lese på noen fag. Dette hjalp jo absolutt på god læring og gode resultater. Den er utrolig lett å lese i, samtidig som nivået på stoffet absolutt ikke er lavt. Den gir en veldig god oversikt, og det er ryddig og lett å finne alt. Anbefales absolutt.

Edderkopp

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
431
ISBN
9788202604851
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
28 x 21 cm
Serie
Bios

Kunders vurdering

E
Edderkopp – 01.11.2009

– Etter et år med biologi, så hadde jeg etterhvert fått et rimelig godt "forhold" til faget, og jeg lurer på om kanskje denne boken bidro noe til det. Jeg synes denne boken var en lek å lese i, og det var den jeg helst følte jeg ville ta opp når jeg skulle lese på noen fag. Dette hjalp jo absolutt på god læring og gode resultater. Den er utrolig lett å lese i, samtidig som nivået på stoffet absolutt ikke er lavt. Den gir en veldig god oversikt, og det er ryddig og lett å finne alt. Anbefales absolutt.

S
Si – 04.10.2009

– Det at det var en alt-i-en bok påvirket ikke meg så mye, da jeg ikke benyttet meg av oppgavene så mye. Men jeg tror at det ikke gjør noe særlig siden oppgavene ikke er så omfattende som f.eks. fysikk og kjemioppgaver. Jeg koste meg nærmest til tider med denne boken, fordi det stod veldig mye interessant både av pensum og av ekstrating. Det var også veldig lett å lese alt, og alt er bygd opp på en måte som ikke er forvirrende på noe vis. Dette er absolutt den beste av alle lærebøkene i realfag for dette året (i alle fall i mine øyne).

S
Sigri – 18.08.2009

– Denne boken er min desiderte yndling av realfagsbøkene. Den er grundig, oversiktelig og inneholder veldig mye som jeg synes var interessant. Læreplanmålene er grundig beskrevet, sånn at man kan vite hva man skal få med seg når man leser. I tillegg syntes jeg rammene med slike ting som "man ikke må vite" men som er relevante, var veldig gode. De inneholdt ting som for skoleelever kan være interessant å lese, på samme tid som var veldig relevante for resten av stoffet i boken. Det eneste jeg ikke likte sånn kjempegodt var oppgavene. Det kunne ha vært litt større variasjon i dem, for det ble i lengden veldig kjedelig å gjøre dem. Det gjorde at jeg etterhvert ikke gjorde så mye oppgaver, siden det bare ble skriving og skriving hele tiden, i stedet for litt mer morsomme innøvingsversjoner.

P
P – 08.08.2009

– "Bios 2" er en av pensumbøkene som er skrevet til faget Biologi 2. Faget het 3BI under reform 94, og selv om navnet er endret er ikke læreplanen endret nevneverdig. Denne boken passer dermed både til dem som leser til den gamle og den nye reformen. "Bios" er den beste og dyreste boken jeg har sett til faget, den er behandler de fleste læreplanmålene grundig. Likevel kunne forfatterene skrevet noe mer om økologi, og behandlet kapitlene om fotosyntese og celleåndig litt grundigere. Ellers vil jeg trekke fram kapitlene om evolusjon og arv som spesielt bra. Design, layout og språk er tiltalende, imotsetning til veldig mange biologibøker som er gitt ut tidligere. Men å ta over 700 kroner for boken er ekstremt dyrt, og jeg er heller usikker på om den er verd såpass mye penger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bios 2:

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Bi 2

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1189,-

Bi 1

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1109,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Verity

Colleen Hoover
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv