Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Eksamenshefte i biologi 2

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. Heftene inneholder de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger. Les mer

215,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. Heftene inneholder de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger.
Forfatterne forteller om eksamensformen og om utformingen av eksamensoppgavene, tar opp sentrale temaer som er aktuelle til eksamen, og gir deg gode råd og tips. Heftene kan også være fine å bruke som repetisjon før heldagsprøver.
Dette heftet inneholder informasjon om eksamensformen og hvordan du bør gå fram for å løse eksamensoppgavene i Biologi 2. Det inneholder også Utdanningsdirektoratets eksamensveiledning i faget (2016). Dessuten er det tatt med to sett med eksamensoppgaver, fra våren 2015 og våren 2016. Til alle oppgavene finner du løsningsforslag.
Trond Herfindal har hovedfag i biologi fra Universitetet i Tromsø. Han har utviklet nettbaserte undervisningsopplegg i naturfag.
Terje Støve har hovedfag i marinbiologi fra Universitetet i Bergen. Begge underviser ved Voss gymnas.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
84
ISBN
9788211024527
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

T
Tittei – 08.09.2009

– Dette heftet er rett og slett helt genialt. Man får en forklaring av hva som bli forventet av en til en eksamen i biologi og i tillegg informasjon om selve eksamen. Hvordan oppsettet er o.l. Dette heftet inneholder også to fullstendige eksamensett med detaljert fasit. Dermed får man en utrolig fordel ved å ha dette heftet, siden enkelte lærere liker å gjøre det lett for seg selv på heldagsprøver (de bruker klipp- og limmetoden) og dermed dukker ofte eksamensoppgaver opp på prøvene. I tillegg gir eksamensoppgavene deg noe mer å bryne deg på enn oppgavene i læreboka. Ja, boka koster noen kroner, men er allikevel en grei investering.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eksamenshefte i biologi 2:

Bios 2

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1079,-

Bi 2

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1189,-

Bi 1

Heidi Kristine Grønlien
Paperback 
1109,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

ADHD

Magnus Jackson Krogh
Innbundet 
272,- 299,-

1984

George Orwell
Paperback 
140,-
 

Svaber

Zahid Ali
Innbundet 
349,- 399,-
 

Etterliv

Abdulrazak Gurnah
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv