Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Lesekurs i klassen

håndbok for læreren

Lesing er en grunnleggende og fagovergripende ferdighet med sine bestemte deler og utfordringer, samtidig som ulike type tekster, skolefag og leseformål krever sine spesielle lesemåter og strategier. Skolens leseopplæring må derfor foregå både i og på tvers av de ulike fagene og må vare langt ut over den første leseopplæringen på småtrinnet. Les mer

395,-
Paperback
Ventes til lager 10.10.2023
Lesing er en grunnleggende og fagovergripende ferdighet med sine bestemte deler og utfordringer, samtidig som ulike type tekster, skolefag og leseformål krever sine spesielle lesemåter og strategier. Skolens leseopplæring må derfor foregå både i og på tvers av de ulike fagene og må vare langt ut over den første leseopplæringen på småtrinnet.
Lærere i barneskolen skal kunne samarbeide om å styrke elevenes leseferdigheter. En intensivert leseperiode i fellesundervisningen, et såkalt klasselesekurs, kan være måten å gjøre det på.

Denne boka gir en beskrivelse av innhold og gjennomføring av slike lesekurs, med forankring i teorier om språk, lesing og læring. Lesekurs i klassen passer for alle trinn på barnetrinnet, med tilpasninger til de laveste trinnene og for elever med ulike utfordringer.

Detaljer

Forlag
GAN Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
98
ISBN
9788249221783
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
30 x 21 cm
Serie
Håndbok for læreren

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lesekurs i klassen:

Mål 5

Bente Pedersen Dragland
Paperback 
60,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Dot

Peter H. Reynolds
Paperback 
125,-
 

Logg inn

Handlekurv