Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Skriving i begynneropplæringen

en praktisk innføring

Gi elevene dine økt skriveengasjement, skriveglede og en funksjonell og meningsfull skriveopplæring!

I denne boka presenteres over 30 skriveaktiviteter for elever på 1. og 2. trinn. Aktivitetene har som mål at elevene skal få oppleve mening, mestring og motivasjon. Les mer

465,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Gi elevene dine økt skriveengasjement, skriveglede og en funksjonell og meningsfull skriveopplæring!

I denne boka presenteres over 30 skriveaktiviteter for elever på 1. og 2. trinn. Aktivitetene har som mål at elevene skal få oppleve mening, mestring og motivasjon. Boka har i tillegg et eget kapittel som formidler hva forskning sier om skriveutvikling og skriveopplæring. Det blir også gitt råd om bokstavlæring og planlegging av skriveoppdrag. Til slutt presenteres et vurderingsverktøy som kan gi informasjon om de yngste elevenes skriveutvikling.

Til hver skriveaktivitet er det laget lærerveiledninger som viser hvordan læreren kan lede elevene gjennom en skriveprosess, steg for steg. Boka har modelltekster og skriverammer som kan være en støtte i arbeidet.

Skriving i begynneropplæringen er tilpasset læreplanverket for Kunnskapsløftet 2020. Boka er særlig egnet for lærere som arbeider med de yngste elevene, men den kan også gi lærerstudenter et innblikk i hvordan en funksjonell tilnærming til skriving kan gjennomføres i praksis.

Forfatterne, Iris Hansson Myran, Marita Byberg Johansen, Anne Holten Kvistad, Kathrine Vik Tollaksen og Gustaf B. Skar, er ansatt ved Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking (NTNU). Denne boka kom til fordi de så gjerne ville dele skriveaktiviteter som Skrivesenteret gjennom mange år har utviklet for å støtte lærere i arbeidet med skriving i begynneropplæringen.

Detaljer

Forlag
GAN Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
175
ISBN
9788249221875
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skriving i begynneropplæringen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv