Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ordracer

ordkunnskap, språklære og skriveforståelse

Hva er en ordracer? Jo, det er en som racer med seg selv for å bli god i ord - uten så altfor mange distraksjoner og med håndterbare treningssituasjoner på veien! Her kan du som lærer velge og vrake, tilpasse, veilede og instruere og elevene arbeide alene, i par eller i grupper. Les mer

355,-
Spiral
Kommer 10.12.2024
Hva er en ordracer? Jo, det er en som racer med seg selv for å bli god i ord - uten så altfor mange distraksjoner og med håndterbare treningssituasjoner på veien! Her kan du som lærer velge og vrake, tilpasse, veilede og instruere og elevene arbeide alene, i par eller i grupper.
I Ordracer møter elevene selvinstruerende og utviklende arbeidsoppgaver i form av kopioriginaler på bokmål og nynorsk. Oppgavearkene tar for seg et tema av gangen, og er bygget opp slik at elevene skal kunne arbeide i kortere tidsspenn og raskt ta fart på neste ark. På den måten bygges de grunnleggende ferdighetene knyttet til ordkunnskap, språklære og skriveforståelse steg for steg.
Illustrasjonene og oppgavene er tilpasset til bruk på hele barnetrinnet, og Ordracer egner seg derfor like godt i den ordinære undervisningen som i tilpasset eller særskilt norskopplæring.
Ordracer er en del av driv-serien med håndbøker for læreren, der materialet kan tas direkte i bruk i undervisningen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Spiral
Språk
Flerspråklig
ISBN
9788245050608
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Ordracer
Serie
Driv

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ordracer:

Quest 3

Christine Røen Hansen
Spiral 
415,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv