Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Zeppelin 7

lesebok : norsk for barnetrinnet

Leseboka vekker leselyst. Utvalget av litteratur er variert i tema, sjanger og kompleksitet. Illustrasjonene støtter tekstene og bidrar til økt forståelse og motivasjon, det samme gjør merknader med spørsmål underveis i tekstene. Les mer

589,-
Sendes innen 1 virkedag
Leseboka vekker leselyst. Utvalget av litteratur er variert i tema, sjanger og kompleksitet. Illustrasjonene støtter tekstene og bidrar til økt forståelse og motivasjon, det samme gjør merknader med spørsmål underveis i tekstene. Leseboka har også kurskapitler hvor elevene arbeider med lesestrategier og lærer hva de bør gjøre både før, under og etter de har lest en tekst for å få best utbytte av innholdet.

Boka er tydelig differensiert i to nivåer. Rød farge markerer de enkleste tekstene og oppgavene, mens gul farge markerer tekster og oppgaver som er litt vanskeligere. Kurskapitler er angitt med grønn farge.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788203315480
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
27 x 22 cm
Serie
Zeppelin. Norsk for barnetrinnet

Kunders vurdering

S
Sindre @ Ellingsen – 09.04.2009

– "Zeppelin" er en norskbok som vi bruker på skolen. Den er veldig lett å forstå og har veldig spennenede historier, men de er ikke bare spennende, de er også morsomme. Jeg liker veldig godt "Kurt blir grusom", "Siste ord" og "Vindsangeren". Jeg anbefaler denne boka til de lærerene på diverse skoler som tar tonnevis med kopier til sine elever, for de sparer iallfall tre ganger så mye på å kjøpe bøker. Denne boken er den beste norskboken jeg noen ganger har sett. Lille broren min på åtte år liker denne boken veldig godt så jeg kjøpte denne boken så vi kunne lære av den. Kjøp den!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Zeppelin 7:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Osvald

Morten Conradi
Innbundet 
345,- 379,-

Radius

Jan Erik Gulbrandsen
Innbundet 
289,-
 

Radius

Jan Erik Gulbrandsen
Innbundet 
289,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv