Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kaleido 1

lese- og skrivebok A

Med Kaleido 1 Lese- og skrivebok er alt samlet i én bok - dette gir en systematisk og sammenhengende opplæring. Fordi lesing og skriving er så nært knyttet sammen, kombinerer vi lese- og skriveboka for skolestarterne. Les mer

209,-
Sendes innen 3 virkedager
Med Kaleido 1 Lese- og skrivebok er alt samlet i én bok - dette gir en systematisk og sammenhengende opplæring. Fordi lesing og skriving er så nært knyttet sammen, kombinerer vi lese- og skriveboka for skolestarterne. Tekstene i elevboka er utformet med ulike pedagogiske formål, og må derfor jobbes med på ulike måter.

Foruten tradisjonelle leseboktekster, tilbyr vi tekster både i form av dagliglivets tekstsjangre, medier, samt ulike sakpregede og skjønnlitterære tekster.Med Kaleido 1 Lese- og skrivebok inkluderer vi også skrivingen fra første stund. Med utgangspunkt i eksempeltekster får eleven prøve seg på å skrive egne, enkle tekster i ulike sjangre og med ulike formål.I tillegg fins det mer bundne og tradisjonelle øvingsoppgaver, hvor eleven blant annet trener håndskrift og rettskriving.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
141
ISBN
9788202329334
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Kaleido 1
Format
30 x 21 cm
Serie
Kaleido

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kaleido 1:

Moment

Lars August Fodstad
Paperback 
709,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eventyr

H.C. Andersen
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv