Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kontakt påbygg

norsk vg3 påbygging til generell studiekompetanse

Med læreboka Kontakt Påbygging får elevene presentert fagstoffet på en oversiktlig og grundig måte. Læreverket dekker alle kompetansemålene i læreplanen LK20 for norsk påbygging Vg3 til fagfornyelsen, og hjelper elevene mot eksamen og å bli rustet for videre studier. Les mer

749,-
Sendes innen 3 virkedager
Med læreboka Kontakt Påbygging får elevene presentert fagstoffet på en oversiktlig og grundig måte. Læreverket dekker alle kompetansemålene i læreplanen LK20 for norsk påbygging Vg3 til fagfornyelsen, og hjelper elevene mot eksamen og å bli rustet for videre studier.

Kjerneelementene i norskfaget er styrende for innfallsvinkler og fagstoff, og eleven får hjelp til å videreutvikle ferdighetene i lesing, skriving og muntlig. Gjennom konkrete tips og eksempler som blir grundig forklarte, modellerer vi for eleven hvordan ulike oppgaver og problemstillinger kan løses. Fagbegreper er gjennomgående forklart i teoristoffet og uthevet i margene. Oppgavene i læreboka er tilpasset ulike nivå og varierer fra enkle repetisjonsoppgaver til dybdelæringsoppgaver hvor elevene får øvd seg på kritisk tenkning og å utvikle egen tekstforståelse.

Til læreboka er det digitale elevressurser, Kontakt Påbygging Elevnettsted, med supplerende oppgaver og læringsstier der de går i dybden og utforsker temaer. Med lisens til Elevnettsted Pluss får elevene også tilgang til innlest læreboktekst på begge målformer og flere ressurser. Læreren får tilgang til nyttige ressurser til planlegging, undervisning og vurdering med lisens til Kontakt Påbygging Lærernettsted.

Kontakt Påbygging er et selvstendig verk som kan brukes uavhengig av om elevene har brukt Kontakt for yrkesfag på Vg2. Prinsippene om modellering og fokus på studieteknikk er elementer som er felles med yrkesfagsboka.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
550
ISBN
9788202715199
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Kontakt påbygging Unibok
Format
28 x 22 cm
Serie
Kontakt
Kontakt Påbygging

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kontakt påbygg:

Moment

Lars August Fodstad
Paperback 
709,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 
Høstdåd
-30 %

Høstdåd

Anders De la Motte
Paperback 
125,- 179,-
 

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv