Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kontekst 8-10

Nynorsk - språk og tekst : norsk for ungdomstrinnet

Kontekst 8-10 Nynorsk inneholder tekster og oppgaver som gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk og tekst.

Kontekst 8-10 Nynorsk - språk og tekst er i hovedsak beregnet for elever med nynorsk som sidemål, men kan med fordel også brukes av elever som har nynorsk som hovedmål, og som har behov for å arbeide med språk og korte tekster. Les mer

389,-
Sendes innen 1 virkedag
Kontekst 8-10 Nynorsk inneholder tekster og oppgaver som gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk og tekst.

Kontekst 8-10 Nynorsk - språk og tekst er i hovedsak beregnet for elever med nynorsk som sidemål, men kan med fordel også brukes av elever som har nynorsk som hovedmål, og som har behov for å arbeide med språk og korte tekster. Boka inneholder mange ulike tekster og oppgaver som gir elevene en motiverende inngang til arbeidet med språk og tekst.

Del 1: Nynorsk og bokmål - ei samanlikning

Del 2: Å lese og skrive nynorsk

Del 3: Grammatikk

Del 4: Oppslagsdel

Den første delen har fokus på sammenlikning av bokmål og nynorsk, i andre del arbeider elevene med eksempeltekstene på ulike måter og lager egne tekster. Tredje del inneholder hovedreglene i grammatikk og oppgaver. Den siste delen gir oversikt over gode skriveråd, kort oversikt over sterke verb og en bokmål-nynorsk ordliste.

Kontekst 8-10 Nynorsk - språk og tekst er en revisjon av 2014-utgaven, med samme struktur, men med mange nye tekster. Oppgavene til tekster som er beholdt, er gjennomgått og revidert. I Kontekst Fagrom i Skolestudio finnes det enda flere tekster og oppgaver.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
199
ISBN
9788205525504
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
27 x 22 cm
Serie
Nye kontekst

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kontekst 8-10:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alene

Elias Våhlund
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv