Kontekst 8-10

Tekster 5 : norsk for ungdomstrinnet

; Tor Gunnar Heggem ; Åslaug Huseby

Tekster til inspirasjon og utforsking
Tekstsamlingen er inndelt i to deler - etter hovedsjangrene fiksjonstekster og saktekster og viser mange undersjangre. Alle tekstene er nye i forhold til tidligere tekstsamlinger og kan brukes som leselyst, eksempeltekster og inspirasjon til egen skriving. Les mer
Vår pris
535,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 535,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Tekster til inspirasjon og utforsking
Tekstsamlingen er inndelt i to deler - etter hovedsjangrene fiksjonstekster og saktekster og viser mange undersjangre. Alle tekstene er nye i forhold til tidligere tekstsamlinger og kan brukes som leselyst, eksempeltekster og inspirasjon til egen skriving.
Til hver tekst følger et kort forfatterportrett og oppgaver strukturert etter "Førsteinntrykk", "Inn i teksten", "Tolk og reflekter", "Ta teksten videre". Det er også korte oppgaver til førforståelse og mens en leser, der det er hensiktsmessig. Etter hver tekst er det ulike typer tips.
Kontekst Tekster 5 er en fellesutgave der oppgaver og forfatterportrett til de nynorske tekstene er på nynorsk, og på bokmål til bokmålstekstene. Tekstsamlingen inneholder også en kort oppslagsdel med blant annet oversikt sjanger og hjelp til tolking. Etter hvert kurs i Kontekst Basisbok er det forslag til tekster fra Kontekst Tekster 5. I Kontekst Skolestudio vil du også finne et utvalg tekster fra tidligere tekstsamlinger.

Fakta