Kontekst 8-10

Fordypning i norsk

; Therese Fløtre

NYHET! Kontekst Fordypning i norsk tar utgangspunkt i kompetansemålene i faget Fordypning i norsk. For å sikre progresjon og metodisk fleksibilitet, er fagstoffet samlet i én bok slik at lærer og elever kan manøvrere slik det passer på den enkelte skole. Les mer
Vår pris
335,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 335,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

NYHET! Kontekst Fordypning i norsk tar utgangspunkt i kompetansemålene i faget Fordypning i norsk. For å sikre progresjon og metodisk fleksibilitet, er fagstoffet samlet i én bok slik at lærer og elever kan manøvrere slik det passer på den enkelte skole.

Hvert kapittel omfatter kompetansemål, har en kort faglig innføring med tilhørende oppgaver, tekster og dypdykkoppgaver med ulike innfallsvinkler til viderearbeid med stoffet.
Gjennom kapitteloppslagene ønsker vi å fange interessen for emnet samtidig som disse gir mulighet for å koble elevenes førforståelse på fagstoffet.
Intro-delen harproblemstillinger som viser til kapitteloppslaget. Deretter følger en kort faglig innføring i emnet med oppgaver til fagstoffet. Kapitlene har ulike typer tekster som er knyttet til emnet i kapitlet. Oppgavene til tekstene trener også lesetrategier. Alle kapitler avslutter med ulike dypdykkoppgaver og en logg der elevene får mulighet til å reflektere over egen læring gjennom egenvudering.
Læreverket har ni kapitler som dekker fagplanen:
Kapitlene i boka:
1 Språket der du bor
2 Muntlig og skriftlig språk
3 Språkbilder
4 Oversettelser
5 Språk og medier
6 Eksperimenter med tekst
7 Les og presenter
8 Film, teater og musikk
9 Framføringer
Lærerveiledningen til boka har blant annet forslag til årsplanlegging, varierte tips til undervisningen og ulike typer kopieringsoriginaler.
Lærerveiledningen vil legges ut på Lærersidene til nettstedet Kontekst når den er ferdig.
Bla i utdraget fra Kontekst, Fordypning her

Fakta