Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Magi C

Ressursbok

Magi C Ressursbok
- oppdagende lese- og skriveopplæring
Magi C Ressursbok legger vekt på at læreren er en prosessveileder, og at lese- og skriveopplæringen i størst mulig grad skal dra nytte av samarbeidslæring og læringsdialog. Les mer

569,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Magi C Ressursbok
- oppdagende lese- og skriveopplæring
Magi C Ressursbok legger vekt på at læreren er en prosessveileder, og at lese- og skriveopplæringen i størst mulig grad skal dra nytte av samarbeidslæring og læringsdialog. Det er disse elementene som danner grunnlag for elevenes individuelle arbeid.
Magi C Ressursbok tar utgangspunkt i en balansert lese- og skriveopplæring og egner seg for både rask og saktere bokstavprogresjon.
Magi C Ressursbok inneholder metodisk veiledning, tips og ideer til gjennomgang av hvert oppslag i elevboka og en rekke nyttige kopiark i farger: Mer skriveopplæring, oppdagende grammatikk og rettskriving. Arbeidet er fortsatt oppdagende og strukturert. Elevene øver på grunnleggende ferdigheter og utfolder seg i samarbeid og alene. Fysiske aktiviteter, spill, leseteater og aktiv læring står sentralt. ALT du trenger for det videre arbeidet med ord og begreper!

Detaljer

Forlag
GAN Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
207
ISBN
9788249221851
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
29 x 21 cm
Serie
Magi

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Magi C:

Se flere

Logg inn

Handlekurv