Norsk 3 fra Cappelen Damm

Lærerveiledning

; Marte Tovsrud Syverinsen

I lærerveiledningen til Norsk 3 får du:

- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen gir tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Les mer
Vår pris
599,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 18.10.21

Spiral
Spiral
Vår pris: 599,-

(Spiral) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 18.10.21

Om boka

I lærerveiledningen til Norsk 3 får du:

- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen gir tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Du finner også tips for å trene muntlige ferdigheter og en ramme for begrepsundervisning.

- en oversiktlig gjennomgang av hver side i Grunnboka og Arbeidsboka. Her får du tips til hvordan du kan arbeide spesifikt med sidene i boka. I tillegg får du mange råd og tips om utfyllende læringsaktiviteter som kan danne utgangspunkt for videre arbeid.

Samlet sett vil du få et godt utgangspunkt for å skape motiverende norsktimer med høy grad av aktivitet og mestringsfølelse hos elevene. Forfatterne viser til velprøvde arbeidsmetoder og krydrer med kreative og lekpregede innfallsvinkler.

Fakta