Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Salto 1A, 2. utg.

Arbeidsbok : Store og små bokstavar : norsk for barnesteget

I Salto 1A Arbeidsbok står bokstavinnlæringa i sentrum. Her finst konkrete og varierte oppgåver til kvar bokstav. For kvart kapittel i Salto 1A Elevbok har elevane seks sider å jobbe med.Salto Arbeidsbok kan brukes som en engangsbok der elevene skriver i boka, eller som flergangsbok der oppgavene besvares i en skrivebok ved siden av. Les mer

185,-
Sendes innen 1 virkedag
I Salto 1A Arbeidsbok står bokstavinnlæringa i sentrum. Her finst konkrete og varierte oppgåver til kvar bokstav. For kvart kapittel i Salto 1A Elevbok har elevane seks sider å jobbe med.Salto Arbeidsbok kan brukes som en engangsbok der elevene skriver i boka, eller som flergangsbok der oppgavene besvares i en skrivebok ved siden av.

I Salto 1A Arbeidsbok får elevane trene på mange av dei ulike ferdigheitene som må til i den tidlege lese- og skriveopplæringa. Her får elevane finmotoriske og fonologiske oppgåver der dei må lytte ut lydar og finne rimord, kjenne att bokstavar, samt øve og terpe på lydbindinga.

Dei får også oppgåver der dei kan skrive og teikne ord, fabulere og skrive seg til lesing, samt nivådifferensierte leseforståingsoppgåver på tre ulike nivå. For å skape god samanheng med elevboka inneheldt arbeidsboka utsnitt frå illustrasjonar i Salto 1B Elevbok som elevane kan skrive og teikne til.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
94
ISBN
9788205519473
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Salto 1A, 2. utg.
Format
30 x 21 cm
Serie
Salto

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Salto 1A, 2. utg.:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv