Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

¡Claro que sí!

spansk aktivitetsgrammatikk

Boka passer både for nybegynnere, de som kan litt fra før og de som trenger litt oppfriskning. Den er inndelt i ti kapitler med de tradisjonelle ordklassene. Det er enkle forklaringer til hvert emne.

Verbene behandles i sin fulle bredde og de viktigste verbene behandles tidlig, slik at nybegynnere raskt kommer igang med å lage setninger Fyldig oversikt over de viktigste grammatiske begrepene, som blir illustrert med mange morsomme eksempler Etter hvert emne er det oppgaver som trener grammatikken som er behandlet Stor oppgavevariasjon med både individuelle, par- og gruppeoppgaver - både skriftlig og muntligArbeidsgrammatikken kan brukes kronologisk, men man kan også hoppe fram og tilbake. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boka passer både for nybegynnere, de som kan litt fra før og de som trenger litt oppfriskning. Den er inndelt i ti kapitler med de tradisjonelle ordklassene. Det er enkle forklaringer til hvert emne.

Verbene behandles i sin fulle bredde og de viktigste verbene behandles tidlig, slik at nybegynnere raskt kommer igang med å lage setninger Fyldig oversikt over de viktigste grammatiske begrepene, som blir illustrert med mange morsomme eksempler Etter hvert emne er det oppgaver som trener grammatikken som er behandlet Stor oppgavevariasjon med både individuelle, par- og gruppeoppgaver - både skriftlig og muntligArbeidsgrammatikken kan brukes kronologisk, men man kan også hoppe fram og tilbake. Det er lagt inn mange kryssreferanser, slik at det er lett å finne fram i boka og bruke den som oppslagsbok.
Fasit finnes bak i boka.

Medlemsvurdering:
Jeg har brukt denne boka med mine elver som lærer c-språk spansk, med stort hell. Den er både oversiktlig og lett å finne fram i, samtidig som den forklarer ting på en grei måte. Oppgavene er godt utformet og dekker de fleste emner en kommer bort i innen c-språksundervisning i det minste. Den er også bygd opp slik at elevene først lærer det mest grunnleggende om f.eks verb, i kapittelet "Verbos 1", for så i neste omgang å lære mer kompliserte verbformer i "verbos 2". Dessuten synes elevene det er moro med en grammatikkbok som har så mye farger og til og med bilder i seg. Jeg har brukt boka som et supplement til den grammatikken som presenteres i hovedboka, men er sikker på at den egner seg til selvstudium også.

Stella

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788202568184
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

S
Stella – 26.08.2005

– Jeg har brukt denne boka med mine elver som lærer c-språk spansk, med stort hell. Den er både oversiktlig og lett å finne fram i, samtidig som den forklarer ting på en grei måte. Oppgavene er godt utformet og dekker de fleste emner en kommer bort i innen c-språksundervisning i det minste. Den er også bygd opp slik at elevene først lærer det mest grunnleggende om f.eks verb, i kapittelet "Verbos 1", for så i neste omgang å lære mer kompliserte verbformer i "verbos 2". Dessuten synes elevene det er moro med en grammatikkbok som har så mye farger og til og med bilder i seg. Jeg har brukt boka som et supplement til den grammatikken som presenteres i hovedboka, men er sikker på at den egner seg til selvstudium også.

Oppdag mer

Bøker som ligner på ¡Claro que sí!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv