Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norsk grammatikk

Teoribok : norsk som andrespråk

Norsk grammatikk gir en systematisk oversikt over grammatikken i et andrespråksperspektiv. Den legger vekt på å beskrive de grammatiske strukturene og bruken av de ulike formene grundig, med videre øving i arbeidsbøkene. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Norsk grammatikk gir en systematisk oversikt over grammatikken i et andrespråksperspektiv. Den legger vekt på å beskrive de grammatiske strukturene og bruken av de ulike formene grundig, med videre øving i arbeidsbøkene.

Teoriboka gir en systematisk oversikt over norsk grammatikk, der forklaringer og regler er formulert ut fra behovet til dem som ikke har norsk som morsmål. Med mange eksempler på praktisk språkbruk og illustrerende tegninger og foto er boka lettlest både for lærere og elever.

Boka passer for innlærere fra nivå A2 til C1. Alle temaer behandles først på A2-nivå, der de elementære strukturene blir forklart. På nivåene B1 til C1 blir flere detaljer om alle emnene presentert.

Læreverket har to arbeidsbøker med oppgaver knyttet direkte til emnene i teoriboka. Arbeidsbok A2-B1 inneholder oppgaver som øver de grunnleggende ferdighetene. Arbeidsbok B2-C1 starter på et elementært nivå før stadig flere momenter innføres, og oppgavene blir mer krevende.

Elevnettstedet er gratis og har samme oppbygging som teoriboka og arbeidsbøkene. Her finnes det mange ekstra oppgaver innenfor hvert emne.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
176
ISBN
9788202707545
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
26 x 19 cm
Serie
Norsk grammatikk

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk grammatikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Mira
99,-

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 
Gul bok
-20 %

Gul bok

Zeshan Shakar
Paperback 
183,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv