The red double-decker - Patricia Pritchard

The red double-decker

; Hanne Solem ; Thor W. Kristensen ; Nora Brox ; Rose Fyleman ; Thor W. Kristensen (Illustratør) ; Johnny Likvern (Illustratør) ; Odd Henning Skyllingstad (Illustratør) ; Anette Heiberg (Illustratør) ; Magnus Værness (Illustratør) ; Kristoffer Damskau (Illustratør) ; Charlotte Helgeland (Illustratør)

THE RED DOUBLE-DECKER inneholder 20 småbøker på nivå 1 og 2 til engelskundervisningen. Bøkene er nyskrevne og utviklet spesielt for elever som er nybegynnere i engelsk. Det betyr at tekstene i stor grad består av lydrette og/eller høyfrekvente ord og at språket er enkelt uten å bli barnslig. Les mer
Vår pris
2595,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 2595,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

THE RED DOUBLE-DECKER inneholder 20 småbøker på nivå 1 og 2 til engelskundervisningen. Bøkene er nyskrevne og utviklet spesielt for elever som er nybegynnere i engelsk. Det betyr at tekstene i stor grad består av lydrette og/eller høyfrekvente ord og at språket er enkelt uten å bli barnslig.
Bøkene er illustrert av ulike illustratører, noe som gir stor variasjon i form og uttrykk. Tegningene og bildene gir god lesestøtte og motiverer elevene til å lese, selv om de kanskje ikke skjønner hvert enkelt ord i teksten.
Her er spennende, morsomme, interessante og direkte tullete bøker - noe for enhver smak!

Se eksempel på bok fra nivå 1 her:
FAKTA
Utgitt:
Forlag: GAN Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Engelsk
ISBN: 9788249221813
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 23 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger