Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

E1

fellesfaget engelsk, vg1 : studieforberedende utdanningsprogram

E1 er delt i to. Først presenteres fire emner fra læreplanens innholds-mål. Deretter følger kurs i de mest grunnleggende ferdighetene. Kursdelen anvendes kontinuerlig i oppgavestoffet til de fire emnene. Les mer

969,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
E1 er delt i to. Først presenteres fire emner fra læreplanens innholds-mål. Deretter følger kurs i de mest grunnleggende ferdighetene. Kursdelen anvendes kontinuerlig i oppgavestoffet til de fire emnene.

Introduksjonsartikkel

I E1 innledes hvert emne med en spesialskrevet introduksjonsartikkel. Eksperter på temaet spenner opp det store lerretet og snakker direkte til norske 16-åringer. Her presenteres sentrale problemstillinger, definisjoner og vokabular. Teksten fungerer også som en modelltekst for eleven med god anvendelse av kilder.

Autentiske tekster

Å presentere og anvende autentiske kilder fra hele den engelskspråklige medie-verden er et kjennetegn ved E1. Kildekritikk er enklere når avsender, formål og publikum er kjent. Det er lagt vekt på stor bredde i teksttyper og øvelse i å forstå sjangertrekk og slik kunne skille for eksempel en kronikk fra en nyhetsartikkel.

Oppgaver

Oppgavene til tekstene trener først å lese og lytte, og dernest å skrive, tale og presentere. I førstnevnte oppgaver er formålet å forstå budskapet og å lære god kommunikasjon av fremmedteksten. Deretter trenes eleven som produsent, muntlig og skriftlig. Her anvendes kursdelen som gir konkrete steg-for-steg instrukser og modellbesvarelser.

Eksamen

Hvert emne avsluttes med en potensiell eksamensoppgave, muntlig så vel som skriftlig. Eleven skal oppleve relevansen av arbeidet med kildene.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
327
ISBN
9788205521704
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
E1
Format
28 x 21 cm
Serie
E1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på E1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fugl

Lisa Aisato
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv