Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hei! A1

arbeidsbok spor 2 : norsk for voksne innvandrere

Hei! legger godt til rette for enkel differensiering i sammensatte grupper og passer godt på læresteder der deltakere med ulik skolebakgrunn og skriftkyndighet får opplæring i samme gruppe. Hei! legger opp til mye muntlig aktivitet og samarbeid på tvers av spor. Les mer

439,-
Sendes innen 3 virkedager
Hei! legger godt til rette for enkel differensiering i sammensatte grupper og passer godt på læresteder der deltakere med ulik skolebakgrunn og skriftkyndighet får opplæring i samme gruppe. Hei! legger opp til mye muntlig aktivitet og samarbeid på tvers av spor. Læreverket er utviklet av lærere med solid erfaring og kunnskap om voksne som skal lære norsk.

Hei! A1 er utviklet for voksne innvandrere på spor 1 og 2, og dekker målene i læreplanen på nivå A1.

Arbeidsbøker for spor 1 og spor 2 til samme tekstbok

De to arbeidsbøkene er tilpasset hvert sitt spor: spor 1 og spor 2. Bøkene har samme struktur og oppbygning slik at elevene kan jobbe med det samme temaet og samarbeide på tvers av nivåer. Arbeidsbøkene er nært knyttet til tekstboka og følger leksjonene kronologisk. En bok for hvert spor gjør det enklere for læreren å differensiere i gruppen.

Muntlig aktivitet og samarbeid

Læreverket åpner for mye muntlig aktivitet og samarbeid mellom deltakere. Deltakerne kan snakke om nære og kjente ting, med utgangspunkt i det samme universet. Hei! A1 legger til rette for at deltakere raskt skal tilegne seg norsk tilsvarende nivå A1. Tekstboka legger opp til mye muntlig aktivitet og samarbeid mellom deltakere. Tekstene ligger nær talespråket og er skrevet i sjangrer som deltakerne møter i hverdagen.

Elevnettsted

Hei! A1 har rikholdige nettsteder for elever og lærere. På elev-nettstedet finnes det digital bok (tekstboka med tekst, lyd og bilder), varierte interaktive oppgaver, lytteøvelser, lytteoppgaver, ordlister mm. For lærere finnes en fyldig veiledning for praktisk bruk av læreverket. Tavleboka gjør det lett å få alle samtalebildene på tavla. Her får læreren også tilgang til lytteøvelser og elevtester. Bruk av elevnettstedet er helt nødvendig for å få fullt utbytte av læreverket.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
170
ISBN
9788202473877
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Hei! A1
Format
30 x 21 cm
Serie
Hei!

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hei! A1:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grip 2

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
629,-
 

Grip 1

Grete Angvik Hermanrud
Paperback 
609,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv