Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hei! A1

tekstbok : norsk for voksne innvandrere

Læreverket Hei! A1 er utviklet av lærere med solid erfaring og kunnskap om voksne som skal lære norsk. Hei! A1 legger godt til rette for enkel differensiering i sammensatte grupper.

Hei! A1 er utviklet for voksne innvandrere på spor 1 og 2, og dekker målene i læreplanen på nivå A1. Les mer

589,-
Sendes innen 3 virkedager
Læreverket Hei! A1 er utviklet av lærere med solid erfaring og kunnskap om voksne som skal lære norsk. Hei! A1 legger godt til rette for enkel differensiering i sammensatte grupper.

Hei! A1 er utviklet for voksne innvandrere på spor 1 og 2, og dekker målene i læreplanen på nivå A1.For å få fullt utbytte av læreverket (både for deltakere og lærere) er det helt nødvendig å bruke elevnettstedet. Her finnes det blant annet grammatikkteori, lytteøvelser og lytteprøver som ikke finnes andre steder.

Muntlig aktivitet og samarbeid

Læreverket åpner for mye muntlig aktivitet og samarbeid på tvers av spor. Deltakerne kan snakke om nære og kjente ting, med utgangspunkt i det samme universet. Hei! A1 legger til rette for at deltakere raskt skal tilegne seg norsk tilsvarende nivå A1. Tekstene ligger nær talespråket og er skrevet i sjangrer som deltakerne møter i hverdagen.

Hei! A1 Tekstbok: Brukervennlig og engasjerende

Hei! A1 har to teksttyper: fortellende tekster og dialoger. Boka er enkel å bruke for spor 1- og spor 2-deltakere, og de skal kunne forstå og bruke den på egen hånd. Den inneholder derfor ikke brukstekster i andre sjangrer, grammatikkforklaringer, kompetansemål eller uttaleøvinger, ettersom slike tekster kan være forvirrende og vanskelige å forstå. Andre teksttyper og forklaringer finnes i nettressursen og arbeidsbøkene, og kan brukes etter behov og læringsutbytte.

Siden tekstboka bare inneholder fortellende tekster og dialog, passer den ekstra godt som lydbok. Dette gjør Hei! A1 svært brukervennlig for deltakere med leseferdigheter på et nivå som gjør at de sliter med å oppfatte innhold og sammenheng. Boka har mange og store fotografier som er med på å underbygge innholdet i tekstene, og som er et godt utgangspunkt for muntlig trening (både snakke og samtale).

Arbeidsbøker for spor 1 og spor 2 til samme tekstbok

De to arbeidsbøkene er tilpasset hvert sitt spor: spor 1 og spor 2. Bøkene har samme struktur og oppbygning slik at elevene kan jobbe med det samme temaet, på ulike nivåer. Arbeidsbøkene er nært knyttet til tekstboka og følger leksjonene kronologisk. En bok for hvert spor gjør det lett for læreren å differensiere i gruppen.

Elevnettsted

Hei! A1 har et elevnettsted der tekstboka med tekst, lyd og bilder finnes, i tillegg til varierte interaktive oppgaver, lytteøvelser, lytteoppgaver, ordlister, grammatikkteori mm.

Lærernettsted

Lærernettstedet inneholder en fyldig veiledning for praktisk bruk av læreverket. Tavleboka gjør det lett å få alle samtalebildene på tavla. Her får læreren tilgang til lytteøvelser, prøver mm.

Uttale og lytteøvelser

Elev- og lærerlyd er tilgjengelig på CD-er. Elevlyden inneholder innleste tekster fra tekstboka. Dette er ment som hjelp med uttalen, men lyden kan også brukes til lytting og diktater.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
265
ISBN
9788202447274
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Hei! A1
Format
27 x 21 cm
Serie
Hei!

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hei! A1:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grip 2

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
629,-
 

Grip 2

Grete Angvik Hermanrud
Paperback 
629,-
 

Grip 1

Grete Angvik Hermanrud
Paperback 
609,-
 

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 
Amuletten
3 for 2

Amuletten

Kazu Kibuishi
Innbundet 
199,- 399,-
 

Hageboka

André Strömqvist
Innbundet 
409,- 449,-
 

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv