Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Link 7

Workbook : engelsk for barnetrinnet

link er eit læreverk i engelsk for heile barnetrinnet. Verket er eit friskt pust i engelskundervisninga og legg vekt på felles, fleirfaglege aktivitetar og djupnelæring. I link har vi fokus på interkulturell kompetanse, og vi følgjer fem gjennomgangsfigurar, frå 1. Les mer

259,-
Sendes innen 3 - 10 dager
link er eit læreverk i engelsk for heile barnetrinnet. Verket er eit friskt pust i engelskundervisninga og legg vekt på felles, fleirfaglege aktivitetar og djupnelæring. I link har vi fokus på interkulturell kompetanse, og vi følgjer fem gjennomgangsfigurar, frå 1. til 7. klasse. link byggjer på oppdaterte læreplanar og tek elevane på alvor i ein ny kvardag.
Arbeid med interkulturell kompetanse set engelskfaget i ein global samanheng. Engelskspråklege tekstar gir bakteppe for nye perspektiv. Lese- og skrivestrategiar lèt elevane jobbe aktivt med innhald. Oppgåver med vekt på utforsking utviklar refleksjonsevna hos elevane. Elevane jobbar med kommunikasjon gjennom samhandling og fellesskap. Oversikt og djupnelæring gir samanheng i lærestoffet. Systematisk språklæring gir eit godt grunnlag for vidare arbeid med faget. Komponentar på 7. trinn link 7 Textbook link 7 Workbook link 7 Teacher's Guide Digitale ressursar for elev og lærar. Alle bøkene er tilgjengelege i digital utgåve, som d-bok.
Les meir om verket på www.fagbokforlaget.no

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
160
ISBN
9788211038838
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Link 7 workbook, brettbok
Format
30 x 21 cm
Serie
Link

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Link 7:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv