Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norsk grammatikk for læreren

spørsmål og svar når norsk er andrespråk

Hvordan er reglene for bruk av preposisjoner? Når skrives ord sammen? Når sløyfer vi ubestemt artikkel? Hvorfor blir det så mange feil i ordstillingen?

Norsk grammatikk for læreren er aktuell for lærere som underviser i norsk som andrespråk. Les mer

559,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hvordan er reglene for bruk av preposisjoner? Når skrives ord sammen? Når sløyfer vi ubestemt artikkel? Hvorfor blir det så mange feil i ordstillingen?

Norsk grammatikk for læreren er aktuell for lærere som underviser i norsk som andrespråk. Boka tar for seg spørsmål som ofte dukker opp i undervisningen, og den hjelper læreren å formulere gode svar, lage eksempler og gi enkle regler. Kursdeltakere og studenter med god grunnopplæring i norsk og interesse for grammatikk kan også ha nytte av boka.

Grammatiske termer anbefalt av Norsk språkråd og Utdanningsdirektoratet er brukt i boka. Dette er en ny utgave av boka Spørsmål om grammatikkKirsti Mac Donald har skrevet flere lærebøker i norsk språk og grammatikk. Nedenfor er noen av grammatikkene. Du finner dem her.

Norsk start 8-10 Grammatikk Praktisk norsk 1 + 2 Norsk grammatikk. Norsk som andrespråk Arbeidsgrammatikk Norsk som framandspråk Exploring Norwegian Grammar

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
173
ISBN
9788202475895
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk grammatikk for læreren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv