Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Spansk ordbok

spansk-norsk, norsk-spansk

Spansk ordbok dekker det sentrale ordforrådet i moderne spansk og norsk dagligspråk. Ordboka er spesielt utviklet for elever i videregående skole, men passer også godt for studenter og alle som bruker spansk privat eller på jobben. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Spansk ordbok dekker det sentrale ordforrådet i moderne spansk og norsk dagligspråk. Ordboka er spesielt utviklet for elever i videregående skole, men passer også godt for studenter og alle som bruker spansk privat eller på jobben. Dette er den eneste spanske ordboka der alle spanske verb har referanse til riktig bøyningsmønster i midtdelen.

Boka ble oppdatert i 2015 og har detaljerte opplysninger om ordklasse, kjønn og bøyning. Den er lett og rask å slå opp i med tydelig markerte oppslagsord og et lekkert design.

Over 49 000 oppslagsord Tusenvis av eksempler fra moderne spansk og norsk Ulike betydninger av ord er nummerert i ordartiklene Ordtak og faste uttrykk i ordartiklene Detaljerte opplysninger om ordklasse og kjønn Alle spanske verb er angitt med bøyning Omfattende oversikt over spanske verb i midtdelen Illustrasjoner og kart Minigrammatikk og tipsrammer Nyttige faktasider Hele alfabetstripen på sidene Tillatt å bruke på eksamen Ordboken er i et hendig og behagelig format med slitesterkt fleksibind.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Flerspråklig Spansk
Sider
1152
ISBN
9788202498238
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spansk ordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv