Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stein på stein

Arbeidsbok

Stein på stein Arbeidsbok følger Stein på stein Tekstbok og inneholder varierte oppgavetyper for videre arbeid med vokalbular og grammatikk. Til læreverket hører også et innholdsrikt elev- og lærernettsted. Les mer

439,-
Sendes innen 3 virkedager
Stein på stein Arbeidsbok følger Stein på stein Tekstbok og inneholder varierte oppgavetyper for videre arbeid med vokalbular og grammatikk. Til læreverket hører også et innholdsrikt elev- og lærernettsted. Stein på stein tilfredsstiller kravene i læreplanen i norsk for voksne innvandrere fra 2021.

Alle kapitlene i arbeidsboka har samme struktur: Ord og uttrykk - Les og forstå - Grammatikk - Uttale - Muntlig - Skriftlig - Lytteoppgaver - Test. Inndelingen gjør elevene bevisst på hvilke ferdigheter de øver på. Arbeidsboka inneholder mange oppgaver, og det er lett å velge i innholdet og differensiere.

Hver kapittel inneholder også en test som oppsummerer innholdet i kapittelet. Her kan kursdeltakerne og læreren sjekke om deltakerne har fått med seg de nye momentene i kapittelet. Arbeidsboka inneholder også to samtalespill som kan inspirere til å snakke sammen om vokabular og grammatikk.

Foran i arbeidsboka er det en kort veiledning og informasjon om hvordan arbeidsboka kan brukes. En fyldigere veiledning ligger på nettstedet Stein på stein Digital. Her er det også rikelig med ekstraoppgaver i alle ferdighetene og lydspor til tekst- og arbeidsbok. Nettstedet gir gode differensieringsmuligheter.

Stein på stein er et læreverk for voksne som vil lære norsk på nivå B1. Læreverket er tilpasset undervisningen fram mot et B1-nivå i alle ferdigheter: lytteforståelse, leseforståelse, skriftlig framstilling og muntlig kommunikasjon. Stein på stein legger stor vekt på jevn progresjon i ordforråd, setningsstruktur og kunnskap om norsk grammatikk. Læreverket bygger på prinsippene i Læreplan i norsk for voksne innvandrere fra 2021.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
264
ISBN
9788202655280
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
30 x 21 cm
Serie
Stein på stein

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stein på stein:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Havgapet
149,-

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv