Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Stein på stein

tekstbok : norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Stein på stein kom i ny utgave i 2021. I den nye utgaven er lyttematerialet betydelig utvidet, og oppgaver og prøver er lagt opp mot norskprøven. Læreverket inneholder nå et lærernettsted med rikholdige ressurser til undervisningen. Les mer

619,-
Sendes innen 3 virkedager
Stein på stein kom i ny utgave i 2021. I den nye utgaven er lyttematerialet betydelig utvidet, og oppgaver og prøver er lagt opp mot norskprøven. Læreverket inneholder nå et lærernettsted med rikholdige ressurser til undervisningen. Stein på stein dekker målene i den nye læreplanen. Gå til ny utgave av Stein på stein.

Stein på stein utvider kunnskapen om norsk språk og samfunnsforhold og har innhold som inviterer til engasjement og samtaler.

Norsk språk og norske samfunnsforhold

Varierte og aktuelle tekster, illustrasjoner og oppgaver formidler kunnskap om det norske samfunnet, og øver språklig sikkerhet, både skriftlig og muntlig. Grammatikken har en tydelig progresjon. I hvert kapittel er det framhevet noen hovedområder slik at lærere og elever lett får oversikt over hvilke emner de skal arbeide med. Målet er å utvide elevenes kjennskap til norsk språk og norske samfunnsforhold.

Arbeidsboka

Arbeidsboka inneholder oppgaver som på varierte måter øver inn grammatikk, vokabular og strukturer fra tekstboka. Alle kapitlene inneholder oppgaver som øver på lytteforståelse, og som repeterer det nye vokabularet og strukturene.

Lyd og flere oppgaver på nett

Elevnettstedet inneholder oppgaver til alle kapitlene og trener lytteforståelse, uttale, grammatikk, vokabular og setningsoppbygging. Deltakerne får direkte tilbakemelding på svarene.

Lærerressurs på nett med prøver og fasiter

Lærerressursen inneholder ekstraoppgaver, prøver, undervisningsopplegg, lyden fra elev-cd-ene, tekstforståelsesoppgaver som i norskprøvene, fasit til arbeidsboka og tekster til lytteoppgavene. Læreren kan hente illustrasjonene fra tekstboka og arbeidsboka og tilrettelegge egne undervisningsopplegg ved hjelp av tavlebøkene.

Lytte- og uttaletrening på cd-er og nett

Elevlyden inneholder tekstene fra tekstboka for lyttetrening. Lærerens lyd inneholder uttale-, struktur- og lytteøvelser til hvert kapittel og innlesninger med ulik dialektbakgrunn.

Stein på stein dekker målene i læreplanen på nivå B1, spor 2 og 3. Oppgaver og prøver er lagt opp mot norskprøven

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
200
ISBN
9788202419646
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
23 x 21 cm
Serie
Stein på stein

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stein på stein:

Sommer
Ny!

Sommer

Hilde Johannesen
Paperback 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv