Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Explore 7, 2. utg.

My book : engelsk for barnetrinnet

Explore er Gyldendal sitt prisvinnende engelskverk for barnetrinnet. Gjennom spennende og engasjerende tekster, oppgaver og aktiviteter lærer elevene engelsk og blir trygge på å bruke språket.Explore har innholdsrike tekster og illustrasjoner som inspirerer elevene til å bli aktive språkforskere. Les mer

485,-
Sendes innen 1 virkedag
Explore er Gyldendal sitt prisvinnende engelskverk for barnetrinnet. Gjennom spennende og engasjerende tekster, oppgaver og aktiviteter lærer elevene engelsk og blir trygge på å bruke språket.Explore har innholdsrike tekster og illustrasjoner som inspirerer elevene til å bli aktive språkforskere. Sammen går lærer og elever på jakt etter språklige sammenhenger mellom engelsk og andre språk de kan. Differensiert tekster og oppgaver på tre nivåer legger til rette for individuelt tilpasset undervisning, samtidig som den gode klasseromopplevelsen ivaretas. Rik lydstøtte med musikk, film og digitale ressurser for adaptiv læring sikrer systematisk progresjon og en god overgang fra småskolen til mellomtrinnet.

Læringsstrategier er tydelig innarbeidet og smarte grep gir dypere læring. Vurdering er i fokus med oppgaver til egenvurdering i tillegg til underveisvurdering fra lærer. Explore er et dynamisk læreverk der de digitale og analoge ressursene legger til rette for økt fleksibilitet tilpasset den enkelte lærer, klasse og elev.

Kapitteloversikt:


Explore your dreams
Planet football
Dig into reading
Life down under
Why English?
One world
I`m OK!

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
240
ISBN
9788205537293
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Explore 7, 2. utg.
Format
27 x 22 cm
Serie
Explore

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Explore 7, 2. utg.:

Klar

Hilde Vikse
Spiral 
299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 
Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv