Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Scope 1

programfaget engelsk 1

I Scope 1 er fagstoffet delt inn i kortere, tematiske enheter og inneholder noe repetisjon fra Vg1-boka. For hvert tema er det foreslått konkrete debatter som kan gjennomføres i klassen. Tekster og oppgaver lar elevene reflektere rundt hvordan de og andre tolker verden. Les mer

999,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
I Scope 1 er fagstoffet delt inn i kortere, tematiske enheter og inneholder noe repetisjon fra Vg1-boka. For hvert tema er det foreslått konkrete debatter som kan gjennomføres i klassen. Tekster og oppgaver lar elevene reflektere rundt hvordan de og andre tolker verden.

Læreboka inneholder et utvalg tekster, også fra andre fag enn engelsk. Dermed kan elevene øve seg på tekster som de opplever som mest mulig relevant for dem. Det er lagt stor vekt på dybdelæring, at elevene skal se sammenhenger mellom tekster og temaer i læreboka. De vil også finne et rikt tilfang av sammenlignende oppgaver. Til slutt i hver enhet (kapittel) er det et oppgavesett der elevene skal bruke det de har lært i denne enheten.

Et eget kapittel er satt av til ferdighetstrening. Her vil det være blant annet et grundig skrivekurs, samt kurs i skjønnlitterær analyse.

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
380
ISBN
9788203319006
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Scope 1 vg2 Unibok
Format
26 x 19 cm
Serie
Scope

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Scope 1:

Klar

Rhonda Helen Nes Lothe
Spiral 
299,-
 

Action

Mariette Aanensen
Paperback 
929,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv