Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Scope 2

programfaget engelsk 2

I Scope 2 er fagstoffet delt inn i kortere, tematiske kapitler som legger til rette for sammenligning og utforsking. Som i Scope 1 er debatt valgt som gjennomgående pedagogisk grep og innfallsport til refleksjon og kritisk tenkning. Les mer

999,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
I Scope 2 er fagstoffet delt inn i kortere, tematiske kapitler som legger til rette for sammenligning og utforsking. Som i Scope 1 er debatt valgt som gjennomgående pedagogisk grep og innfallsport til refleksjon og kritisk tenkning.

To av kapitlene i Scope 2 tar utgangspunkt i skjønnlitteratur. Det første tar for seg litteraturens kraft og hvordan vi gjennom å lese litteratur fra forskjellige sjangre og forskjellige tidsperioder kan se at noen temaer er universelle, samtidig som tekstene reflekterer sin samtid. Det andre følger umiddelbart etter et kapittel som tar for seg Storbritannia og USAs innflytelse, og det går i dybden på tre klassiske, engelskspråklige verk og deres påvirkning på verden, språklig og kulturelt.

De resterende kapitlene belyser et utvalg samfunnsmessige og politiske forhold i engelskspråklige land og gir elevene grunnlag for å kunne sammenligne og drøfte. Boka inneholder også en sammenlignende tekst om Australia og Sør-Afrika, som elevene kan bruke som modell for egne tekster og presentasjoner.
Det er lagt stor vekt på dybdelæring, at elevene skal se sammenhenger mellom tekster og temaer i læreboka. De vil også finne et rikt tilfang av sammenlignende oppgaver. Til slutt i hver enhet er det, som i Scope 1, et oppgavesett der elevene skal bruke det de har lært i denne enheten. Her foreslår vi også emner til fordypning, knyttet til temaet elevene nettopp har jobbet med.

Et eget kapittel er satt av til ferdighetstrening. Her finner elever og lærere blant annet et grundig skrivekurs, samt kurs i skjønnlitterær analyse.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
404
ISBN
9788203410802
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Scope 2 vg3 Unibok
Format
26 x 19 cm
Serie
Scope

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Scope 2:

Klar

Rhonda Helen Nes Lothe
Spiral 
299,-
 

Action

Mariette Aanensen
Paperback 
929,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv