Crossroads 8A

elevbok lettlest : engelsk for ungdomstrinnet

; Nina Wroldsen


Crossroads 8A lettlest er en differensieringsbok hvor teksten er tilrettelagt og skriften er forstørret. Gloser i marg har fått forklaringer på norsk. Oppgavene er også tilrettelagt. Layoutmessig følger lettlestutgaven den ordinære utgaven side for side. Les mer
Vår pris
495,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 495,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka


Crossroads 8A lettlest er en differensieringsbok hvor teksten er tilrettelagt og skriften er forstørret. Gloser i marg har fått forklaringer på norsk. Oppgavene er også tilrettelagt. Layoutmessig følger lettlestutgaven den ordinære utgaven side for side.

Boken er temabasert og bygger på ekte kulturmøter. Forfatterne har reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer.

Crossroads 8A lettlest fokuserer på Storbritannia med kapitler som "The British Isles", "Life is more than school", "Into the Groove", "London" og mer.

Fakta

Innholdsfortegnelse


The Real Thing: CDén inneholder autentiske opptak som er gjort på reiser i Storbritannia og USA. Her kan elevene høre hvordan menneskene vi møtte egentlig snakker. Opptakene er nyttige for å få trening i å forholde seg til autentisk tale. Spice it up: " Egen krydder-cd" som inneholder diskusjoner mellom foreldre og ungdom ,venner, sanger, avslapningsøvelser hvor elevene følger enkle instruksjoner, spøkelseshistorier, sanger etc.
Levert av © DnBB AS