Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Økonomi og ledelse

næringslivsøkonomi

Økonomi og ledelse er en nyskrevet bok for programfaget økonomi og ledelse i videregående skole. Boken har fokus på aktiv læring, og gir en undervisningsplattform hvor elevene skal engasjere seg i undervisningen. Les mer

819,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Økonomi og ledelse er en nyskrevet bok for programfaget økonomi og ledelse i videregående skole. Boken har fokus på aktiv læring, og gir en undervisningsplattform hvor elevene skal engasjere seg i undervisningen. En viktig del av lærestoffet er alle oppgavene. Det er både diskusjonsoppgaver og individuelle oppgaver med varierte vanskelighetsgrader. Boken er eksamensrettet gjennom eksempler og bruk av tidligere gitte eksamensoppgaver. Læreverket egner seg både for selvstudium og for undervisning i klasserom. Komponenter: Lærebok, fagnettsted for elever og fagnettsted for lærere.

Margaret Smørholm har bachelor i revisjon fra Universiteteti Nord og er cand.merc. i økonomistyring fra universitet i Aalborg. Hun har mange års erfaring fra undervisning i videregående skole.

Riana Steen er førsteamanuensis ved BI Stavanger og tilknyttet Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi. Hun har i tillegg en førsteamanuensis II-stilling innen samfunnssikkerhet ved UiS. Steen er utdannet siviløkonom og har doktorgrad i risikostyring og samfunnssikkerhet. hun underviser i flere bedriftsøkonomiske fag ved BI, blant annet virksomhetsstyring, bedriftsøkonomi og finansiell styring, og i faget beslutninger i kriser ved Universitetet i Stavanger.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
270
ISBN
9788211019677
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Økonomi og ledelse
Format
27 x 20 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Økonomi og ledelse:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv