Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pareto 1

samfunnsøkonomi 1, vg2

Pareto 1 (2021) lærebok dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 (Fagfornyelsen) til programfaget samfunnsøkonomi 1.

I læreverket Pareto kontekstualiseres sentral økonomisk teori gjennom oppdaterte eksempler fra nasjonal- og internasjonal politikk og samfunnsliv. Les mer

949,-
Sendes innen 3 virkedager
Pareto 1 (2021) lærebok dekker kompetansemålene i læreplanen LK20 (Fagfornyelsen) til programfaget samfunnsøkonomi 1.

I læreverket Pareto kontekstualiseres sentral økonomisk teori gjennom oppdaterte eksempler fra nasjonal- og internasjonal politikk og samfunnsliv.

Slik får elevene et godt faglig fundament og utgangspunkt for å forstå for hvordan økonomisk teori kan anvendes på reelle problemstillinger i samfunnet. Utforsking i samfunnsøkonomi handler om å bruke teori, statistikk og kunnskap om dagsaktuelle hendelser til å drøfte sentrale økonomiske utfordringer, og elevene må kunne veie mange hensyn mot hverandre. Oppgavene i Pareto lar elevene trene på å bruke ulike verktøy for å finne svar.

I Pareto får elevene en grundig innføring i hvordan økonomifaget er sentralt for de tverrfaglige temaene demokrati og medborgerskap og bærekraftig utvikling.

På Pareto elevnettsted er det læringsstier og oppgaver som lar elevene fordype seg i utvalgte temaer og jobbe med et emne fra flere vinkler og over tid. Elevene kan lagre svarene sine på nettstedet. Pareto lærernettsted inneholder forslag til årsplaner, presentasjoner til bruk i timene, forslag til kapittelprøver og terminprøver. Lærer kan følge elevene arbeid og progresjon på nettstedet, og legge inn egne opplegg som kan tildeles enkeltelever og grupper.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
365
ISBN
9788202689858
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Pareto 1
Format
26 x 19 cm
Serie
Pareto

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pareto 1:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv