Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Helhetlig seksualitetsundervisning i skolen

en innføring for lærerstudenter

Formålet med denne boken er å gi deg som lærerstudent kunnskap til å vite hva helhetlig seksualitetsundervisning er, hvorfor seksualitetsundervisning er viktig i skolen, og hva din oppgave som lærer er. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Formålet med denne boken er å gi deg som lærerstudent kunnskap til å vite hva helhetlig seksualitetsundervisning er, hvorfor seksualitetsundervisning er viktig i skolen, og hva din oppgave som lærer er. Du vil også få kunnskap om hvordan du kan gi dine elever en god, helhetlig seksualitetsundervisning i praksis.

Forskning som er gjort på seksualitetsundervisning i norsk skole, viser at undervisningen varierer for mye og ikke er tilstrekkelig. Seksualitetsundervisning kommer ikke i tillegg til alt annet, men er en viktig og integrert del i mye av skolens arbeid. Den er forankret i overordnet del av læreplanen og i læreplaner for fag, men også i arbeidet for et godt psykososialt miljø og for å forebygge mobbing og diskriminering.

Boken er strukturert i tre deler. Del 1 handler om hva seksualitetsundervisning er, hva vi vet om effekten av den, og hvorfor den er viktig. Denne delen gjør også rede for hva som kan være en god, helhetlig seksualitetsundervisning. I del 2 lærer vi om barn og unges seksualitet, kjønns- og seksualitetsmangfold og seksuelle overgrep og -krenkelser. Del 3 viser de mer praktiske sidene av seksualitetsundervisningen. Her får du verktøy og inspirasjon til å planlegge og gjennomføre din egen seksualitetsundervisning.

Målgruppen for boken er lærer- og lektorstudenter, men boken vil også være nyttig for lærere ute i skolen, og andre som møter barn og ungdom i sine yrker.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788215048437
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
23 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helhetlig seksualitetsundervisning i skolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sviket

Harry Rødner
Innbundet 
362,- 398,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv