Makt og menneske

historie 8

; Ingunn Kristensen

Makt og Menneske - Historie 8 handler om undring og opplevelse: Hvordan vanlige mennesker har møtt historiske krefter. Og hvordan historiske krefter har påvirket menneskene. Elevene skal ikke bare lese om historien - de skal delta i den. Les mer
Vår pris
389,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 389,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Makt og Menneske - Historie 8 handler om undring og opplevelse: Hvordan vanlige mennesker har møtt historiske krefter. Og hvordan historiske krefter har påvirket menneskene. Elevene skal ikke bare lese om historien - de skal delta i den.


Alle oppgavene i Makt og Menneske er tilpasset hver enkelt elev. Det finnes støtte til den svake og utfordringer til den sterke. Oppgavene og aktivitetene oppfordrer til refleksjon og ettertanke og er lagt opp slik at elevene kan jobbe med dem underveis i kapittelet. I tillegg trenes spesifikke historiefaglige ferdigheter i hvert kapittel.


Makt og Menneske er fortalt for ungdommer i 8. klasse. Boka oppleves som lett, fordi det overflødige stoffet er kuttet vekk og språket forenklet. Vi søker de lange linjene gjennom dypdykk i materien. Vi har vært på jakt etter den gode historie - og funnet den.


Verket inneholder:

Elevbøker


Lærerveiledninger

Gratis læringsobjekter på Internett

Fakta

Bla i boka

Innholdsfortegnelse


Historie

*
* * * *

Det er menneskene som gir historien liv. Makt og Menneske Historie handler om undring og opplevelse: Hvordan vanlige mennesker har opplevd historiske hendelser. Og hvordan historiske hendelser har påvirket menneskene. Elevene skal ikke bare lese om historien de skal delta i den.

Elevene får arbeide med kausalitet, kildegranskning, empati, motiv, ideologi og kontrafaktisk historie, samtidig som de tilegner seg kunnskaper fra lærestoffet i bøkene.

Vi har i 9. klasseboken brukt mye ressurser på å oppdrive unike fargebilder fra epoken som ikke tidligere har vært publisert. Sammen med illustrasjonene til Dag Frognes vil dette tenne elevenes undring og stimulere historieforståelsen på samme måte som i 8.klasseboken.

På finner du gratis undervisningsressurser og digitale læringsobjekter Levert av © DnBB AS