Tidslinjer 1+2

verden og Norge : historie vg2/vg3

; Ola Engelien ; Tore Linné Eriksen ; Egil Ertresvaag ; Ole Kristian Grimnes ; Synnøve Veinan Hellerud ; Lene Skovholt ; Knut Sprauten ; Herdis Wiig ; Andreas Øhren ; John Arne Eidsmo (Illustratør)

Tidslinjer 1+2 er en sammenslått og revidert versjon av Tidslinjer 1 og Tidslinjer 2 og er tilpasset fagets læreplan, eksamensordningen og timetall i Vg2 og Vg3. Stoffmengden er redusert, men inndelingen i Norges- og verdenshistorie i alle tidsperiodene er beholdt. Les mer
Vår pris
955,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 955,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Tidslinjer 1+2 er en sammenslått og revidert versjon av Tidslinjer 1 og Tidslinjer 2 og er tilpasset fagets læreplan, eksamensordningen og timetall i Vg2 og Vg3. Stoffmengden er redusert, men inndelingen i Norges- og verdenshistorie i alle tidsperiodene er beholdt.

Tidslinjer 1+2 er en alt i ett-bok som gir en oversiktlig framstilling av sentrale emner i historien om Norge, Europa og verden for øvrig. Norgeshistorien og verdenshistorien er omtalt i separate kapitler. Hvert kapittel innledes med en "nærbildetekst" som gir historien liv og dybde og avsluttes med en "perspektivtekst" som problematiserer historiens utvikling og framhever de lange linjene. I tillegg er det et variert utvalg oppgaver. Historieforståelse og metode er skilt ut i egne deler. Her er det både kilder og oppgaver knyttet til kompetansemålene.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 576
ISBN: 9788203340062
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger