Tidslinjer 1

verda og Noreg : historie vg2

; Ola Engelien ; Tore Linné Eriksen ; Ole Kristian Grimnes ; Lene Skovholt ; Knut Sprauten ; John Arne Eidsmo (Illustratør)

Tidslinjer 1 gir en oversiktlig framstilling av sentrale emner i historien om Norge, Europa og verden for øvrig. Norgeshistorien og verdenshistorien er omtalt i separate kapitler. Hvert kapittel innledes med en "nærbildetekst" som gir historien liv og dybde og avsluttes med en "perspektivtekst" som problematiserer historiens utvikling og framhever de lange linjene. Les mer
Vår pris
685,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Paperback
Paperback
Vår pris: 685,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Tidslinjer 1 gir en oversiktlig framstilling av sentrale emner i historien om Norge, Europa og verden for øvrig. Norgeshistorien og verdenshistorien er omtalt i separate kapitler. Hvert kapittel innledes med en "nærbildetekst" som gir historien liv og dybde og avsluttes med en "perspektivtekst" som problematiserer historiens utvikling og framhever de lange linjene. I tillegg er det et variert utvalg oppgaver. Historieforståelse og metode er skilt ut i egne deler. Her er det både kilder og oppgaver knyttet til kompetansemålene.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 320
ISBN: 9788203334054
Utgave: 1. utg.
Format: 28 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger