Forsøkshefte - Merete Hannisdal

Forsøkshefte

kjemi for lærere

; Vivi Ringnes ; Bjørn Norheim (Illustratør)

I dette heftet finner du et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene i grunnboka Kjemi for lærere og interessevekkende demonstrasjonsforsøk samt risikovurderinger til forsøkene og beskrivelser av laboratorieutstyr. Les mer
Vår pris
289,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 289,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

I dette heftet finner du et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene i grunnboka Kjemi for lærere og interessevekkende demonstrasjonsforsøk samt risikovurderinger til forsøkene og beskrivelser av laboratorieutstyr.

Den 3. utgaven av Kjemi for lærere (2021) er skrevet for studenter i grunnskolelærerutdanningen 5.?10. trinn og for naturfaglærere i skolen. Grunnboken belyser hvordan læreren kan fremme elevers forståelse innen forskjellige kjemiemner, og den knytter den grunnleggende kjemien opp mot dagliglivets kjemi. Kjemi er et praktisk fag, og det er utarbeidet forsøk til Kjemi for lærere. Forsøkene er beskrevet i dette heftet.

I Del I av Forsøkshefte - Kjemi for lærere beskrives laboratorieutstyr som brukes i forsøkene, og det gis informasjon om sikkerhet ved forsøkene.

I Del II beskrives et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene 2-12 i Kjemi for lærere. Gjennom arbeid med forsøkene vil du kunne skaffe deg erfaring med utstyr, arbeidsteknikker, stoffer og kjemiske reaksjoner som omtales i grunnboken. Du kan også bruke de fleste forsøkene i din egen undervisning av elever i skolen.

I Del III finner du interessevekkende demonstrasjonsforsøk som kan brukes for å vise at kjemi er et interessant og spennende fag.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 98
ISBN: 9788205547766
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 19 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger