Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gyldendals tabeller og formler i kjemi

kjemi 1 og kjemi 2

Formelsamlingene er tilpasset læreplanene i LK20.

Bøkene er en støtte til arbeidet i fagene, på prøver og til eksamen. De gir en kort oversikt over de viktigste formlene og framgangsmåtene i kursene. Les mer

99,-
Sendes innen 1 virkedag
Formelsamlingene er tilpasset læreplanene i LK20.

Bøkene er en støtte til arbeidet i fagene, på prøver og til eksamen. De gir en kort oversikt over de viktigste formlene og framgangsmåtene i kursene. I tillegg inneholder de tabellverdier over utvalgte størrelser og symboler.

Medlemsvurdering:
På videregående nivå har ikke lærerne lov til å tvinge elever til å kjøpe formelhefte, men min lærer oppfordret meg til å kjøpe et. Dette ganske enkelt fordi du ikke kommer deg gjennom halve pensum engang uten å bruke formelhefte. Gyldendals kjemitabell er den beste jeg har vært borti. Den er helt ny, noe som betyr at det er godt oppdaterte tall og tabeller. Et oversiktlig og fint hefte med massevis av plass til egne notater, om det skulle vært ønskelig. Du kan ta med deg et formelhefte på eksamen om du skulle komme opp, og jeg anbefaler på det sterkeste å bruke denne. Den gir deg all den informasjonen du skulle trenge, og litt ekstra. Absolutt verd pengene!

Tonje

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
27
ISBN
9788205568419
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

T
Tonje – 20.01.2010

– På videregående nivå har ikke lærerne lov til å tvinge elever til å kjøpe formelhefte, men min lærer oppfordret meg til å kjøpe et. Dette ganske enkelt fordi du ikke kommer deg gjennom halve pensum engang uten å bruke formelhefte. Gyldendals kjemitabell er den beste jeg har vært borti. Den er helt ny, noe som betyr at det er godt oppdaterte tall og tabeller. Et oversiktlig og fint hefte med massevis av plass til egne notater, om det skulle vært ønskelig. Du kan ta med deg et formelhefte på eksamen om du skulle komme opp, og jeg anbefaler på det sterkeste å bruke denne. Den gir deg all den informasjonen du skulle trenge, og litt ekstra. Absolutt verd pengene!

R
RV – 31.10.2009

– Hvis du skal ta eksamen i kjemi, er det helt nødvendig å ha en formelsamling. Både på eksamen og som hjelp i oppgaveløsing og når du jobber med faget generelt. Denne formelsamlingen er ryddig og lett å lese og finne frem i, den har god plass i margene til å skrive egne notater og har et veldig oversiktlig periodesystem bak på boken. Hvis jeg skulle trekke for noe, måtte det være at formelsamlingen er litt stor. Jeg skulle ønske den var litt mindre, for eksempel i A5-format, men hvis dette ikke er noe problem for deg, er den absolutt å anbefale. Innholdet er det i alle fall ikke noe å si på.

S
Si – 04.10.2009

– Her er den nyeste utgaven av formelsamlinger for kjemifaget. Jeg har brukt den tidligere utgaven også, og jeg merker ikke store forskjellen. Den gamle fungerer også fint. Enkelte ting er litt oppdatert i denne, og man får det man trenger til faget. For dem som tar fysikk på videregående, er det ganske greit å ha denne, da den inneholder konstanter og formler som man ikke forventes å huske. Noen av disse formlene er så grunnleggende at man husker dem selv, mens enkelte er greie å ha i denne boken. Og siden man som oftest får bruke denne på prøver og eksamen, så er det en stor fordel å ha den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gyldendals tabeller og formler i kjemi:

Kjemi 2

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Aqua 2

Bjørn-Gunnar Steen
Paperback 
779,-
 

Kjemi 1

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv