Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjemi 2

Kjemi 2 er en tilgjengelig, lesevennlig og ambisiøs lærebok som retter seg mot elevene og deres behov. Læreboka har gode eksempler som tester elevenes forståelse, og grundige løsningsforslag som skal gjøre selv kompliserte problemer tilgjengelige. Les mer

1129,-
Sendes innen 1 virkedag
Kjemi 2 er en tilgjengelig, lesevennlig og ambisiøs lærebok som retter seg mot elevene og deres behov. Læreboka har gode eksempler som tester elevenes forståelse, og grundige løsningsforslag som skal gjøre selv kompliserte problemer tilgjengelige.

Læreboka har et enkelt språk, grundige forklaringer og rik tilgang på oppgaver og aktiviteter. Flytskjemaer viser hvordan elevene trinnvis kan løse en oppgave, og riktig/feil-illustrasjoner er tatt med for å hjelpe elevene til å reflektere over hvorfor et svar er riktig eller galt. I tillegg har boka mange eksempler som viser hvordan teorien brukes i oppgaveløsningen.

I læreboka er det egne avsnitt som heter Forskning. Her tas det utgangspunkt i aktuell forskning som viser hvordan kjemi er en viktig medspiller, når man skal løse store utfordringer som verden står over for. Kjemifaget er en også viktig premissleverandør for å innfri mange av FNs bærekraftsmål. Gjennom boka vises eksempler på hvordan teori og forskning kan bidra til målene.

Til slutt i hvert kapittel er det sammendrag, oppgaver, forsøk og Kjemisk dypdykk. Kjemisk dypdykk er et oppslag med små engasjerende historier som bygger videre på teorien i kapitlet. Historiene utvider elevenes horisont, går i dybden med teorien, samtidig som de er morsomme og inneholder interessante fakta.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
480
ISBN
9788203319501
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
26 x 19 cm
Serie
Kjemi 1 og 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemi 2:

Aqua 2

Bjørn-Gunnar Steen
Paperback 
779,-
 

Kjemi 1

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-

Logg inn

Handlekurv