Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjemien stemmer 1

Grunnbok : kjemi 1

Kjemien stemmer 1 fra 2021 dekker læreplanen LK20.

Kjemien stemmer Grunnbok har et lettfattelig språk og presenterer teorien på en grundig og systematisk måte. Boken har mange eksempler som viser praktisk bruk av kjemien. Les mer

809,-
Sendes innen 3 virkedager
Kjemien stemmer 1 fra 2021 dekker læreplanen LK20.

Kjemien stemmer Grunnbok har et lettfattelig språk og presenterer teorien på en grundig og systematisk måte. Boken har mange eksempler som viser praktisk bruk av kjemien. Temastoff med dagsaktuelt innhold innen helse, miljø og klima belyser kjemiens betydning i samfunnet og vil kunne skape debatt i undervisningen. Ekstrastoff og test deg selv-oppgaver underveis i kapittelet gir elevene gode muligheter for å gå i dybden i fagstoffet og se sammenhenger.

Medlemsvurdering:
Boka har en enkel og fin oppbygging og fremføring av lærestoffet. Det kommer ny bok i 2018 tor jeg, denne er fra 2011. Så vent om du ikke må ha den til november eksamen. Det eneste er prisen 635 kr. Den har periodesystemet oppsettet til Dmitrij Mendelejev både bak som er mer avansert, og fremme i boka en litt enklere variant. Kunne gjerne satt opp en tidslinje på de forskjellige bidragsytere til periodesystemet i neste utgave. Med mer utfyllene info.

Hammilton

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
311
ISBN
9788202696627
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 21 cm
Serie
Kjemien stemmer

Kunders vurdering

H
Hammilton – 12.10.2017

– Boka har en enkel og fin oppbygging og fremføring av lærestoffet. Det kommer ny bok i 2018 tor jeg, denne er fra 2011. Så vent om du ikke må ha den til november eksamen. Det eneste er prisen 635 kr. Den har periodesystemet oppsettet til Dmitrij Mendelejev både bak som er mer avansert, og fremme i boka en litt enklere variant. Kunne gjerne satt opp en tidslinje på de forskjellige bidragsytere til periodesystemet i neste utgave. Med mer utfyllene info.

S
Sigri – 18.08.2009

– Alle bøkene i "Kjemien stemmer"-serien synes jeg er utrolig bra, og kanskje da av de beste lærebøkene jeg har hatt i realfag. Alt er satt opp på en sånn måte at det lett å finne fram, samt at alt står i en naturlig rekkefølge. Da slipper man å bli forvirret, noe jeg synes er lett når man lærer noe helt nytt. Spesielt likte jeg hvor bra satt opp kapittelet om organsik kjemi var. Det var ikke mye jeg ikke følte jeg forstod da jeg leste boken. Det er mye figurer slik at man lett kan hvordan molekyler er bygd opp, og hvordan forskjellige mekanismer fungerer. Jeg anbefaler denne kjemiboken for kjemi 1-elever.

L
Lady Lyra – 03.05.2008

– Dette er en av to bøker i "Kjemien stemmer" serien. Denne grunnboken er svært oversiktlig og presenterer stoffet på en grei og enkel måte. Boken er delt inn i 10 kapitler, som alle har små underkapitler. dette gjør at man på en dobbeltime kan bli ferdig med et slikt kapittel. Boken har periodetabellen helt fremst og jeg er spesielt begeistret for de mange illustrasjonene i boken. I hvert kapittel er det en oppsummering og også eksempeloppgaver jevnt fordelt utover. Disse underbygger resten av teksten. Boken legges tett opp mot læreplanen og dette er selvfølgelig svært positivt. Det hjelper også at boken er helt ny, slik at den aller nyeste forskningen er tatt med.

M
Mark Twain – 10.02.2008

– Læreverket "Kjemien stemmer kjemi 1" består av en studiebok og denne grunnboken. I denne boken er stoffer, deres egenskaper og reaksjoner beskrevet. Observasjoner på makronivå blir drøftet og det gis forklaringer på mikronivå ved hjelp av modeller. Alt stoffet er fordelt utover ti kapitler med underkapitler, noe som gjør boken veldig oversiktlig og grei, ikke minst når du skal finne frem svaret på oppgaver fra studieboken. Hvert kapittel har et fyldig sammendrag og rikelig med eksempler. På forpermen er det en enkel oversikt over periodesystemet med navn på grunnstoffet, symbol, atomnummer og atommasse. På bakpermen finner du en annen oversikt som tar for seg elektronfordelingen i de ulike skallene til hvert grunnstoff. En god og oversiktlig bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemien stemmer 1:

Kjemi 2

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Aqua 2

Bjørn-Gunnar Steen
Paperback 
779,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv