Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjemien stemmer 1

Studiebok : kjemi 1

Kjemien stemmer Studiebok har et rikt utvalg av oppgaver og aktiviteter. Oppgavene spenner fra rene regneoppgaver til mer åpne, utforskende oppgaver der elevene kan samarbeide og drøfte ulike problemstillinger. Les mer

339,-
Sendes innen 3 virkedager
Kjemien stemmer Studiebok har et rikt utvalg av oppgaver og aktiviteter. Oppgavene spenner fra rene regneoppgaver til mer åpne, utforskende oppgaver der elevene kan samarbeide og drøfte ulike problemstillinger. Til hvert kapittel er det egne Øve til prøve-oppgaver. Nytt et et eget "Programmeringshjørne" med programmeringsoppgaver. Til programmeringsoppgavene finner elevene kurs og forslag til programmer på elevnettstedet. Alle aktivitetene er risikovurderte og tilpasset elevens nivå. Sist i studieboken står oppskrifter for tillaging av løsninger med faremerking. I studieboken er det fasit til alle oppgavene og på lærernettstedet finner du som er lærer fullstendige løsningsforslag til utvalgte oppgaver.

Medlemsvurdering:
Dette opplevde jeg som en kjempeflott oppgavebok. Det som er bra med oppgavene er hvordan de begynner ganske lett, også blir de vanskeligere og vanskeligere etterhvert som man holder på. Det er ganske mange oppgaver, men noen omhandler de samme teknikkene, og det ser man. Så da kan man enten velge at man kan stoffet godt nok og kan hoppe over noen, eller så kan man ta alle for å lære ting bedre. Det hele er veldig oversiktlig og det er lett å få inn en god studieteknikk der man bruker lærebok og oppgavebok om hverandre. Absolutt å anbefale for dem som tar kjemi 1.

SAS19

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
223
ISBN
9788202696610
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 21 cm
Serie
Kjemien stemmer

Kunders vurdering

S
SAS19 – 04.10.2009

– Dette opplevde jeg som en kjempeflott oppgavebok. Det som er bra med oppgavene er hvordan de begynner ganske lett, også blir de vanskeligere og vanskeligere etterhvert som man holder på. Det er ganske mange oppgaver, men noen omhandler de samme teknikkene, og det ser man. Så da kan man enten velge at man kan stoffet godt nok og kan hoppe over noen, eller så kan man ta alle for å lære ting bedre. Det hele er veldig oversiktlig og det er lett å få inn en god studieteknikk der man bruker lærebok og oppgavebok om hverandre. Absolutt å anbefale for dem som tar kjemi 1.

S
Sigri – 18.08.2009

– Det jeg likte best med denne boken er hvordan jeg kunne bruke den til å sjekke om jeg hadde fått alt inn gjennom lesingen, da ved å gå gjennom oppgavene og se om de var problematiske eller ikke. Ved å bruke den fikk jeg også utviklet meg litt lenger enn ved bare å lese, siden jeg fikk bruke kunnskapene fra lesingen i praksis, og da sy sammen flere deler av kjemien. Oppgavene er veldig oversiktelig satt opp, og fasit er for det meste tydelig. Av og til er den litt tilbakeholden med detaljerte svar, men det er ikke noe stort problem. Jeg ser på boken som en sentral del av kjemiopplæringen, og den er minst like viktig som selve læreboken.

L
Lady Lyra – 03.05.2008

– "Kjemien stemmer" er en kjemi oppgavebok for studiespesialiserende utdanningsprogram på vg2. Den inneholder varierte oppgaver, øvelser og aktiviteter. Disse oppgavene følger kapitlene fra Kjemien Stemmer studiebok, og her kan du dermed teste om du virkelig har skjønt innholdet. I tillegg er det spennende øvelser og andre aktiviteter. Oppgavene har variert vanskelighetsgrad og har en utfyllende fasit bakerst i boken. Negativt med boken er at i noen av kapitlene ble oppgaven svært like, og dermed lite utfordrende. I tillegg er det veldig ofte at svarene ikke er å finne i boken og at man må bruke andre redskaper for å finne svaret. Men boken er til å anbefale, for å få en annen vinkel på hva læreplanen krever.

M
Mark Twain – 10.02.2008

– Læreverket "Kjemien stemmer kjemi 1", består av denne studieboken og en lærebok. Studieboken inneholder varierte oppgaver og aktiviteter som er nummerert i kapitler og underkapitler som svarer til dem i grunnboken. I slutten av boka er det fasitsvar for de fleste oppgavene. I de fleste aktivitetene skal du prøve å finne et svar på en problemstilling ved å følge en gitt fremgangsmåte, men det er også noen hvor du må velge fremgangsmåte og kjemikalier selv. Boken sier også noe om sikkerhet på labratoriet og grunnleggende førstehjelp i tilfelle ulykker skulle oppstå. Den forklarer også hvordan man skal ta bruk av forskjellig laboratorieutstyr. En veldig god og oversiktlig bok som er lett å arbeide med. Et veldig viktig middel og godt utgangspunkt til arbeid med kjemifaget.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemien stemmer 1:

Kjemi 2

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Aqua 2

Bjørn-Gunnar Steen
Paperback 
779,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv