Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjemien stemmer 2

Grunnbok : kjemi 2

Kjemien stemmer 2 fra 2022 dekker læreplanen LK20.

Kjemien stemmer 2 Grunnbok har et lettfattelig språk og presenterer teorien på en grundig og systematisk måte. Temastoff med dagsaktuelt innhold innen helse, miljø og klima belyser kjemiens betydning i samfunnet og vil kunne skape debatt i undervisningen. Les mer

745,-
Sendes innen 3 virkedager
Kjemien stemmer 2 fra 2022 dekker læreplanen LK20.

Kjemien stemmer 2 Grunnbok har et lettfattelig språk og presenterer teorien på en grundig og systematisk måte. Temastoff med dagsaktuelt innhold innen helse, miljø og klima belyser kjemiens betydning i samfunnet og vil kunne skape debatt i undervisningen. Boken har mange eksempler som viser praktisk bruk av kjemien. Test deg selv-oppgaver og ekstrastoff underveis i kapittelet gir elevene gode muligheter for å gå i dybden i fagstoffet og se sammenhenger.

Medlemsvurdering:
Jeg hadde mye glede av denne boken i 3. klasse, og synes virkelig den hjalp til med å gjøre alt mye mer forståelig og lett. Jeg har heller aldri hørt noen klager fra noen andre. Den er veldig systematisk delt opp på en logisk måte, og jeg ble sjelden forvirret av stoffet. Jeg følte at jeg kunne gå i boken og få avklart eventuelle ting jeg lurte på uten problemer. Der det er figurer er de også veldig bra og forklarende, slik at ting blir lettere å forstå. Vi fikk låne denne av skolen, men hadde det ikke vært sånn ville jeg uten å blunke ha kjøpt den.

RAS

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
304
ISBN
9788202700478
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
28 x 21 cm
Serie
Kjemien stemmer

Kunders vurdering

S
SLR – 20.11.2010

– Etter min mening er 'Kjemien stemmer, kjemi 2, grunnbok' en strålende bok. Den tar for seg pensum på en god, oversiktlig og pedagogisk måte. Språket er enkelt og forståelig, samtidig som man introduseres for 'kjemispråket', og oppbygningen innefor de enkelte temaene er veldig bra. Min kjemilærer poengterte at dette var en god kjemibok, men at hun syntes at enkelte kapitler ble behandlet 'stemoderlig'. Deriblant at organisk kjemi-kapitlet hadde en tendens til å bli litt rotete enkelte steder. Illustrasjonene er fine, spesielt i kapitlet om elektrokjemi, etter min mening, men i kapitlet om 'reaksjoner i cellene' synes jeg at forfatterne kunne påkostet seg litt andre figurer, og ikke de som kun er tegnet opp skjematisk - da de, etter min mening, er vanskeligere å forstå. Generelt sett er dette en svært god bok - og denne vil jeg kunne anbefale til framtidlige Kjemi 2-elever uten dårlig samvittighet

R
RAS – 04.10.2009

– Jeg hadde mye glede av denne boken i 3. klasse, og synes virkelig den hjalp til med å gjøre alt mye mer forståelig og lett. Jeg har heller aldri hørt noen klager fra noen andre. Den er veldig systematisk delt opp på en logisk måte, og jeg ble sjelden forvirret av stoffet. Jeg følte at jeg kunne gå i boken og få avklart eventuelle ting jeg lurte på uten problemer. Der det er figurer er de også veldig bra og forklarende, slik at ting blir lettere å forstå. Vi fikk låne denne av skolen, men hadde det ikke vært sånn ville jeg uten å blunke ha kjøpt den.

S
Sigri – 18.08.2009

– Vanligvis er det sånn at man leser, for så å få læreren til å forklare det som er uklart i boken. Men denne læreboken var det omvendt for meg. Det jeg ikke forstod i timene, kunne jeg lett lete meg fram til i boken, og der stod alt jeg trengte å vite. I tillegg var alt godt forklart med velvalgte ord, figurer der det var nødvendig, og flere virkemidler. I tillegg syntes jeg alt var veldig oversiktelig, og inndelt på en logisk måte, slik at man lærte alt litt etter litt, i den rekkefølgen det ville vært mest naturlig. Jeg syntes denne boken var kjempebra, spesielt med tanke på at den hører til det første rene kjemifaget i den norske skolen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemien stemmer 2:

Kjemi 2

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Aqua 2

Bjørn-Gunnar Steen
Paperback 
779,-
 

Kjemi 1

Andreas Drolsum Haraldsrud
Paperback 
1129,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv