Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kjemien stemmer

Grunnbok : kjemi 1

Kjemien stemmer Kjemi 1 (2018) er faglig oppdatert og inneholder flere eksempler som gjør teoristoffet mer tilgjengelig for elevene.

Ny utgave til fagfornyelsen utkommer våren 2021.

Kjemien stemmer Kjemi 1 fra 2018 er omarbeidet som følge av spørreundersøkelsen blant kjemilærere i 2017. Les mer

809,-
Sendes innen 3 virkedager
Kjemien stemmer Kjemi 1 (2018) er faglig oppdatert og inneholder flere eksempler som gjør teoristoffet mer tilgjengelig for elevene.

Ny utgave til fagfornyelsen utkommer våren 2021.

Kjemien stemmer Kjemi 1 fra 2018 er omarbeidet som følge av spørreundersøkelsen blant kjemilærere i 2017.

Nytt i denne utgaven er:

- Test deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel

- flere Eksempler som gjør teoristoffet mer tilgjengelig for elevene

- orbitaler er med i teoristoffet

- tydeligere bruk av «veien om mol»

- entalpi-begrepet er tydeliggjort

- isomeri er behandlet på en mer systematisk måte

Studieboken har aktiviteter som er sikkerhetsvurdert mht farlige kjemikalier og bruk av erstatningsstoffer. Nytt i denne utgaven er flere oppgaver som trekker linjer mellom fagstoffet i de ulike kompetansemålene i læreplanen.

Gratis elev- og lærersider

Læreverkets elevnettsted inneholder nye forklarende videoer av Eksemplene i fagstoffet. Nettstedet har løsningsforslag til Test deg selv-oppgavene i læreboka, kapitellprøver, aktivitetene fra studieboka (Word), nyttige lenker og utfyllende fagstoff. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler som boka.

Et lisensbelagt lærernettsted inneholder oppgavebank og løsningsforslag til tidligere gitte eksamener.

Komponenter

Grunnbok med teori og Test deg selv-oppgaver

Studiebok med oppgaver, aktiviteter og fasit

Elevnettsted, gratis

Lærernettsted, gratis lisens

Digital utgave i Brettboka.no

http://kjemienstemmer.cappelendamm.no/

Medlemsvurdering:
Boka har en enkel og fin oppbygging og fremføring av lærestoffet. Det kommer ny bok i 2018 tor jeg, denne er fra 2011. Så vent om du ikke må ha den til november eksamen. Det eneste er prisen 635 kr. Den har periodesystemet oppsettet til Dmitrij Mendelejev både bak som er mer avansert, og fremme i boka en litt enklere variant. Kunne gjerne satt opp en tidslinje på de forskjellige bidragsytere til periodesystemet i neste utgave. Med mer utfyllene info.

Hammilton

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
280
ISBN
9788202561178
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
28 x 21 cm
Serie
Kjemien stemmer

Kunders vurdering

H
Hammilton – 12.10.2017

– Boka har en enkel og fin oppbygging og fremføring av lærestoffet. Det kommer ny bok i 2018 tor jeg, denne er fra 2011. Så vent om du ikke må ha den til november eksamen. Det eneste er prisen 635 kr. Den har periodesystemet oppsettet til Dmitrij Mendelejev både bak som er mer avansert, og fremme i boka en litt enklere variant. Kunne gjerne satt opp en tidslinje på de forskjellige bidragsytere til periodesystemet i neste utgave. Med mer utfyllene info.

S
Sigri – 18.08.2009

– Alle bøkene i "Kjemien stemmer"-serien synes jeg er utrolig bra, og kanskje da av de beste lærebøkene jeg har hatt i realfag. Alt er satt opp på en sånn måte at det lett å finne fram, samt at alt står i en naturlig rekkefølge. Da slipper man å bli forvirret, noe jeg synes er lett når man lærer noe helt nytt. Spesielt likte jeg hvor bra satt opp kapittelet om organsik kjemi var. Det var ikke mye jeg ikke følte jeg forstod da jeg leste boken. Det er mye figurer slik at man lett kan hvordan molekyler er bygd opp, og hvordan forskjellige mekanismer fungerer. Jeg anbefaler denne kjemiboken for kjemi 1-elever.

L
Lady Lyra – 03.05.2008

– Dette er en av to bøker i "Kjemien stemmer" serien. Denne grunnboken er svært oversiktlig og presenterer stoffet på en grei og enkel måte. Boken er delt inn i 10 kapitler, som alle har små underkapitler. dette gjør at man på en dobbeltime kan bli ferdig med et slikt kapittel. Boken har periodetabellen helt fremst og jeg er spesielt begeistret for de mange illustrasjonene i boken. I hvert kapittel er det en oppsummering og også eksempeloppgaver jevnt fordelt utover. Disse underbygger resten av teksten. Boken legges tett opp mot læreplanen og dette er selvfølgelig svært positivt. Det hjelper også at boken er helt ny, slik at den aller nyeste forskningen er tatt med.

M
Mark Twain – 10.02.2008

– Læreverket "Kjemien stemmer kjemi 1" består av en studiebok og denne grunnboken. I denne boken er stoffer, deres egenskaper og reaksjoner beskrevet. Observasjoner på makronivå blir drøftet og det gis forklaringer på mikronivå ved hjelp av modeller. Alt stoffet er fordelt utover ti kapitler med underkapitler, noe som gjør boken veldig oversiktlig og grei, ikke minst når du skal finne frem svaret på oppgaver fra studieboken. Hvert kapittel har et fyldig sammendrag og rikelig med eksempler. På forpermen er det en enkel oversikt over periodesystemet med navn på grunnstoffet, symbol, atomnummer og atommasse. På bakpermen finner du en annen oversikt som tar for seg elektronfordelingen i de ulike skallene til hvert grunnstoff. En god og oversiktlig bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemien stemmer:

Se flere

Logg inn

Handlekurv