Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Aktivitetshefte i kroppsøving

videregående skole 11-13 : 217 aktiviteter

Dette aktivitetsheftet er laget for lærere som jobber med kroppsøving i videregående skole. Målsettingen har først og fremst vært å lage et aktivitetshefte der du som lærer kan hente inspirasjon og gode ideer til kroppsøvingstimene. Les mer

429,-
Spiral
Sendes innen 3 virkedager
Dette aktivitetsheftet er laget for lærere som jobber med kroppsøving i videregående skole. Målsettingen har først og fremst vært å lage et aktivitetshefte der du som lærer kan hente inspirasjon og gode ideer til kroppsøvingstimene. Innenfor et utvalg av idretter og aktiviteter finner du flere aktiviteter som egner seg godt i skolen. Tanken rundt utvalget av aktivitetene er at de skal være forholdsvis enkle å organisere.

Aktivitetsheftet legger vekt på de kompetansemålene som utgjør noe av den praktiske kjernen i faget. I videregående skole er det viktig at vi fortsetter å aktivisere, samt lære elevene ferdigheter i de ulike aktivitetene. Gjennom kroppsøvingsfaget gir vi elevene sosial kompetanse. Denne kompetansen får de ved å erfare, øve og utvikle ferdigheter i de ulike kompetansemålene. Når elevene er på stranden, skal de våge å bli med og spille beachvolleyball, fordi de har lært grunnferdigheter i skolen, de skal våge å bestille sin første time på treningsstudio eller bli med på telttur, fordi skolen gjennom kroppsøvingsfaget har gitt dem den nødvendige kompetansen til å delta.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
Sider
77
ISBN
9788202580865
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Aktivitetshefte i kroppsøving
Format
30 x 22 cm
Serie
Aktiviteter i kroppsøving

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aktivitetshefte i kroppsøving:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv