Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Naturfag SF

Naturfag SF dekker læreplanen i faget naturfag for studieforberedende utdanningsprogram. Læreboka er nyskrevet, men har beholdt sitt faglig solide preg med grundige forklaringer og aktiviteter som legger til rette for dybdelæring. Les mer

1069,-
Sendes innen 1 virkedag
Naturfag SF dekker læreplanen i faget naturfag for studieforberedende utdanningsprogram. Læreboka er nyskrevet, men har beholdt sitt faglig solide preg med grundige forklaringer og aktiviteter som legger til rette for dybdelæring. Den byr på et rikt tilfang av oppgaver og forslag til forsøk og aktiviteter.

Temaer som behandles i læreboka, starter med et forslag til en praktisk utforsking som henger sammen med lærestoffet som kommer. En slik tilnærming kan bidra til å gi motivasjon til å finne svar og forståelse. Programmeringseksempler er tatt med i de temaene der det bidrar til en styrking av fagopplæringen.

Levende og inspirerende læring med AR i lærebøkene. 3D-modeller og video popper ut og visualiserer fagstoffet. Last ned appen, Ludenso Explore og skann sider i boka.

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
436
ISBN
9788203407376
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Naturfag SF vg1 Unibok
Format
26 x 19 cm
Serie
Naturfag SF

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Naturfag SF:

Enter
Ny!

Enter

Sissel Isachsen
Paperback 
499,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv