BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den gule hjelperen

eksempelbok i matematikk for videregående skole vg1

Den Gule Hjelperen er en eksempelbok i matematikk for elever i den videregående skolen, VG1. Boka passer alle elever som tar VG1 og er en hjelp til å skaffe seg den nødvendige oversikt over viktige deler av matematikkfaget. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Den Gule Hjelperen er en eksempelbok i matematikk for elever i den videregående skolen, VG1. Boka passer alle elever som tar VG1 og er en hjelp til å skaffe seg den nødvendige oversikt over viktige deler av matematikkfaget. Den er beregnet på å være et oversiktlig supplement til de vanlige lærebøkene og til hjelp under forberedelse til prøver og eksamen.

Den Gule Hjelperen viser hvordan mange typiske matematikkoppgaver kan løses, hvordan matematiske regler og formler kan brukes og den har mange eksempler av ulik vanskelighetsgrad. I valg av eksempler er det lagt vekt på å ta utgangspunkt i elevens egne erfaringer og virkelighet. Boka har noen blanke sider bakerst. Her kan eleven eller klassen lage eksempeloppgaver med løsning innenfor andre temaer.

Den Gule Hjelperen er først og fremst tenkt brukt til repetisjon. Den grunnleggende matematikkforståelsen bør elevene bygge opp gjenno ulike arbeidsformer i klassen. Boka anbefales å bruke som tilleggsbok gjennom hele skoleåret.

Detaljer

Forlag
Gaidaros
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
96
ISBN
9788280771391
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Den gule hjelperen
Format
30 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den gule hjelperen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv