Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Grip 3

Matematikk : Arbeidsbok

GRIP er eit læreverk for vaksne innvandrarar som får opplæring i samfunnsfag, naturfag, matematikk og engelsk på grunnleggande nivå. Verket dekker kompetansemåla etter 2., 4., 7. og 10. trinn i læreplanane etter Kunnskapsløftet. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
GRIP er eit læreverk for vaksne innvandrarar som får opplæring i samfunnsfag, naturfag, matematikk og engelsk på grunnleggande nivå. Verket dekker kompetansemåla etter 2., 4., 7. og 10. trinn i læreplanane etter Kunnskapsløftet.
Grip 3 Matematikk kan også brukast av deltakarar som følger læreplanen i matematikk etter Fagfornyinga eller forsøkslæreplanen i matematikk for førebuande vaksenopplæring.

GRIP basisfaga!
GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på ein enkel måte. Språket er tilpassa vaksne deltakarar med lite skulebakgrunn frå heimlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og teikningar.
GRIP 3 Matematikk gir deltakarane basiskunnskapar i matematikk og dekker kompetansemåla etter 10. trinn i læreplanen. Eksempel på emne er: positive og negative tal, bokstavrekning, brøk, desimaltal og prosent, likningar, funksjonar, geometri, statistikk og sannsyn, mål og økonomi.
GRIP digitale ressursar
På nettstaden til verket finn du GRIP 3 Matematikk som digital bok, der deltakaren vil finne støtte i lyd og omsetjing til morsmålet. I lærarrettleiinga finn læraren supplerande oppgåvemateriell til nedlasting, dessutan tips til undervisninga.
Forfattaren Grete Angvik Hermanrud har lang erfaring med undervisning av vaksne innvandrarar. Ho har óg vore engasjert av Utdanningsdirektoratet for å utvikle eksamensoppgåver i matematikk for vaksne i grunnskoleopplæringa. Hermanrud er for tida knytt til Trondheim voksenopplæringssenter.
Forfattar Liv Hermanrud er lektor i realfag med spesialisering i fysikk og matematikk. Hermanrud har undervisningserfaring med fleirspråklege elevar i realfag.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
303
ISBN
9788211028709
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Grip 3
Format
30 x 21 cm
Serie
Grip

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 3:

Grip 2

Grete Angvik Hermanrud
Paperback 
199,-
 

Grip 1

Grete Angvik Hermanrud
Spiral 
309,-
 

Grip

Liv Hermanrud
Paperback 
689,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv