Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Leksehjelp i matematikk

for foreldre og elever i 1. til 10. klasse

Mange synes matte er vanskelig. Mange har også en klar oppfatning av at de ikke kan lære seg matte. Tjora har lang erfaring med å jobbe med barn og ungdom som sliter med matte. Hans erfaring er at de aller fleste kan lære seg matematikken i skolen. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
Mange synes matte er vanskelig. Mange har også en klar oppfatning av at de ikke kan lære seg matte. Tjora har lang erfaring med å jobbe med barn og ungdom som sliter med matte. Hans erfaring er at de aller fleste kan lære seg matematikken i skolen. Som oftest dreier vanskene seg om noen få misforståelser, eller noen få grunnelementer som ikke er innlært. Når disse brikkene faller på plass, kommer forståelsen og nysgjerrigheten som skal til for å mestre matematikken. Disse brikkene er det Tjora kaller «grunnpakka» - kan man den, har man de verktøyene som skal til for å ta fatt på de fleste oppgavene man møter i skolen.
I Leksehjelp i matematikk går Tjora nøye gjennom hvordan man regner, og ikke minst hvorfor man regner som man gjør. Boka er bygd opp med mange eksempler som tar deg trinnvis videre og som på en lettfattelig måte forklarer tankene bak regningen. Boka gjør deg godt rustet til ikke bare å klare mattefaget fra 1. til 10. klasse, men kan også inspirere til å finne fascinasjonen og gleden ved faget.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
175
ISBN
9788248915379
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
25 x 17 cm
Nr
8056005

Kunders vurdering

S
Sonja – 02.04.2018

– Lærerik bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Leksehjelp i matematikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv