Matemagisk 5B

Paralellbok

; Asbjørn Lerø Kongsnes ; Hedda Louise Lang-Ree ; Gaute Nyhus ; Martin Sørdal ; Bjørn Norheim (Illustratør) ; Erik Ødegaard (Illustratør) ; Kari Sortland (Illustratør) ; Martin Hvattum (Illustratør) ; Serena Veslemøy Frati (Illustratør)

Matemagisk Parallellbok er en tilpasset grunnbok for elever på 5.-7. trinn som trenger litt ekstra tilrettelegging i faget. I parallellboka har vi justert, fjernet og lagt til nye oppgaver for å gjøre det viktigste fagstoffet enda mer tilgjengelig for elevene. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Matemagisk Parallellbok er en tilpasset grunnbok for elever på 5.-7. trinn som trenger litt ekstra tilrettelegging i faget. I parallellboka har vi justert, fjernet og lagt til nye oppgaver for å gjøre det viktigste fagstoffet enda mer tilgjengelig for elevene.
Parallellboka har samme kapittelinndeling som grunnboka, og elevene møter de samme eksemplene, spillene, aktivitetene og Snakke matte-oppgavene som i grunnbokas fellesløype. Dermed kan elever med parallellbok være en del av læringsfellesskapet og utvikle seg i takt med de elevene som bruker grunnboka.
Matemagisk parallellbok er en engangsbok med god plass til innskriving.

Kapitlene i Matemagisk 5B Parallellbok:
- Multiplikasjon, brøk og prosent
- Sannsynlighet
- Likninger og ulikheter
- Programmering
- Regneark
- Tid og kalender
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 159
ISBN: 9788203411700
Utgave: 2. utg.
Format: 30 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger