Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Matematikk 1T

Matematikk 1T er faglig solid med gode forklaringer og eksempler. I 2020-revisjonen er omfanget av oppgaver økt. I tillegg til innlæringsoppgaver, differensierte oppgaver til hvert underkapittel og eksamenstrening, fins det nå også egne sider med blandede oppgaver. Les mer

1129,-
Sendes innen 1 virkedag
Matematikk 1T er faglig solid med gode forklaringer og eksempler. I 2020-revisjonen er omfanget av oppgaver økt. I tillegg til innlæringsoppgaver, differensierte oppgaver til hvert underkapittel og eksamenstrening, fins det nå også egne sider med blandede oppgaver.

«Snakk»-oppgaver gir elevene trening i å snakke matematikk, og «Utforsk»-oppgaver bidrar til at elevene blir gode problemløsere. I sum bidrar de til å trene forståelse og legge til rette for dybdelæring.

Det er lagt inn programmeringseksempler i de temaene der det bidrar til økt forståelse for faget.

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
423
ISBN
9788203407536
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
26 x 20 cm
Serie
Matematikk SF/YF/Påbyggingj

Kunders vurdering

T
Tingeling – 03.01.2007

– Dette er en ryddig og grei mattebok. Den er delt inn i seks kapitler som tar for seg de ulike emnene på en grundig og systematisk måte. Oppslagene inneholder fine eksempler og påfølgende oppgaver, - fint at de også har fått med sammendrag og kapitteltest til slutt. Boka får likevel trekk for å ha en rotete og kjedelig layout. Her er det mye hvitt og svart, og det er vanskelig å skille de ulike delene fra hverandre. Få illustrasjoner og bilder gjør boka kjedelig og lite inspirerende å bla i. Men bortsett fra dette er det en helt grei mattebok for grunnkurselever på videregående.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk 1T:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten
299,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

Strikk

Lene Holme Samsøe
Innbundet 
399,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv