Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Matematikk påbygging

2P-Y

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Les mer

939,-
Sendes innen 1 virkedag
Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Her kan de velge flere grunnleggende eller mer utdypende oppgaver. Bruk av digitale verktøy forklares løpende. Bakerst i boka fins en oversikt over de viktigste GeoGebra-kommandoene for påbyggingkurset.

Hvert kapittel avsluttes med en todelt kapitteltest og et sammendrag som oppsummerer kapitlet. Til slutt i bøkene finner du et todelt eksamenstreningskapittel med blandede oppgaver. På omslagsklaffene står viktige definisjoner, setninger og formler.

Til læreboka hører en gratis digital elevressurs. Ressursen omfatter interaktive oppgaver, innlæringsressurser, løsninger til oppgaver fra boka og verktøyopplæring.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
376
ISBN
9788203347917
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
26 x 19 cm
Serie
Matematikk påbygging

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk påbygging:

Radius

Jan Erik Gulbrandsen
Innbundet 
309,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Shirog

Isabel Raad
Innbundet 
345,- 379,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv